7 Δεκ 2009

ΑΕΚ: «Κατηφόρα»!

«Κόκκινο» έχει χτυπήσει η αγωνία για την πορεία των διαπραγματεύσεων μεταξύ του Νίκου Νοτιά και του Χαράλαμπου Κοζώνη στην ΑΕΚ. Εάν λάβουμε υπόψη τα όσα συνέβησαν την Κυριακή, με τη δημοσιοποίηση της τελικής πρότασης του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία και της απάντησης του Νίκου Νοτιά, τότε δύσκολα θα υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη στο ζήτημα της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ. Τουλάχιστον εάν οι δύο πλευρές μείνουν αμετακίνητες στις θέσεις τους.

«Δώστε μου την ΠΑΕ»

Το τελεσίγραφο από τον Χαράλαμπο Κοζώνη στους μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ξεκάθαρο. Ζητεί να αναλάβει τα ηνία της ομάδας από την Πέμπτη, και αυτός θα καλύψει το ποσό των 34.2 εκατ. ευρώ, με απαραίτητη προϋπόθεση οι μέτοχοι της "Ένωσης" να δώσουν εγγυητικές επιστολές ύψους 15 εκατ. ευρώ. Το ερώτημα που πλανάται όμως είναι το πώς οι μέτοχοι μπορούν να καλύψουν αυτό το ποσό, όταν νωρίτερα δεν έχουν αντεπεξέλθει σε εγγυητικές ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Αμφισβητούν οι μέτοχοι

Ο λόγος για τον οποίο δεν υπεγράφη το προσύμφωνο μεταξύ του Νίκου Νοτιά και του Χαράλαμπου Κοζώνη είναι επειδή ο μεγαλομέτοχος της "Ένωσης" θεώρησε ότι δεν αποτελεί εγγύηση το έγγραφο που του προσέφερε ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας στη συνάντηση της Φλόριντας.

Η απάντηση

«Ο κ. Κοζώνης είναι πελάτης μας 22 χρόνια και έχει δικαίωμα εκδόσεως τραπεζικής επιταγής 44 εκατ. δολαρίων», τόνισε στο Novasports o Χρήστος Παπαδημητρίου. «Αυτό σημαίνει ότι η τράπεζα μπορεί να εκδώσει σήμερα επιταγή με αυτά τα χρήματα. Άρα ότι τα έχει», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Χαράλαμπου Κοζώνη.

Η άλλη αμφισβήτηση

Νωρίτερα, ο Χρήστος Μαυρομάτης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ Fm 94.6, αμφισβητούσε τη δήλωση του Νίκου Νοτιά και το κατά πόσο αυτή έγινε εν γνώσει του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ. Ο νομικός εκπρόσωπος του Κοζώνη, μέσω των ‘’94.6’’, δεν έμεινε εκεί. «Ίσως να μην θέλουν να φύγουν από την ΠΑΕ», τόνισε αναφερόμενος σε κάποιους μετόχους. «Μετά από όσα συμβαίνουν, αυτό φτάνω να πιστεύω», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας του NovaΣΠΟΡ FM με την επικεφαλής του, Αγγελική Αρκάδη, είχε ξεκαθαρίσει «Φυσικά και γνωρίζει ο Νίκος Νοτιάς», δίνοντας απάντηση στις αμφισβητήσεις του κ.Μαυρομάτη.

Αγωνιστικό ναυάγιο

Μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν στα διοικητικά της ΑΕΚ, η ήττα από τον Πανιώνιο ήρθε να προβληματίσει ακόμη περισσότερο. Η "Ένωση" έπεσε κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα. Βρίσκεται πλέον στην όγδοη θέση, ισοβαθμώντας με την Καβάλα στους 18 βαθμούς.

«Είναι δύσκολα τα πράγματα, γιατί δεν έχουμε την κατάλληλη ψυχολογία. Έχουμε νεύρα και με νεύρα δεν μπορούμε να κερδίσουμε», τόνισε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES