7 Δεκ 2009

ΑΕΚ: Εκρηκτικό κλίμα!

Απειλητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στην οδό Γράμμου, κάτι που συνδέθηκε-μοιραία-με την οργή του κόσμου για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα. Τα γραφεία εκκενώθηκαν και στον τόπο έφτασε η αντιτρομοκρατική για να ερευνήσει το κτίριο, διαπιστώνοντας πως επρόκειτο για φάρσα. Πληροφορίες αναφέρουν πως μετά το απειλητικό τηλεφώνημα και από νωρίς το απόγευμα τα γραφεία της ΠΑΕ άδειασαν από όσους βρίσκονται εκεί.

Παράλληλα, φημολογείται πως επίκεινται δυναμικές κινητοποιήσεις των φιλάθλων της ομάδας, με συλλαλητήριο διαμαρτυρίας. Είναι πασιφανές πως η υπομονή του κόσμου έχει τελειώσει και ίσως υπάρξουν ακραίες αντιδράσεις. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφασίστηκε να αναβληθεί η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (7/12) γενική συνέλευση των μετόχων, που ορίστηκε για τις 30 Δεκεμβρίου.

Ανησυχία

Έντονος είναι ο προβληματισμός στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος και των φιλάθλων της ΑΕΚ λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στο διοικητικό πεδίο. Όλα δείχνουν πως το «ναυάγιο» στις επαφές με τον Χαράλαμπο Κοζώνη είναι προ των πυλών, αφού ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας δεν προτίθεται να παρουσιάσει τραπεζικές εγγυήσεις που του έχουν ζητηθεί από τους μετόχους, ενώ οι τελευταίοι δεν έχουν καμία διάθεση να παρουσιάσουν τις εγγυητικές επιστολές που τους ζητεί ο υποψήφιος επενδυτής ή να του δώσουν το δικαίωμα να ασκήσει διοίκηση από την Πέμπτη.

Οι ποδοσφαιριστές και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ασφαλώς και είναι ενήμεροι για το αλαλούμ που υπάρχει και εκφράζουν την ανησυχία για το αν θα γίνει πράξη η δέσμευση της διοίκησης (όπως μεταφέρθηκε στους ίδιους την Παρασκευή από τον Βασίλη Δημητριάδη) για καταβολή μέρους των οφειλομένων την τρέχουσα εβδομάδα.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς καλείται να περισώσει ό,τι μπορεί και να προετοιμάσει την ομάδα του για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Λεβαδειακό. Εκτός μάχης είναι ο Σκόκο (πρόγραμμα αποθεραπείας). Κάκωση στο αριστερό γόνατο έχει ο Σάχα (υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα την Τρίτη), που τραυματίστηκε στη φάση του δευτέρου γκολ του Πανιωνίου, ενώ ο Αραούχο υπέστη κάκωση στο ζυγωματικό από τη γροθιά του Εστογιανόφ μετά τον αγώνα. Στη δράση αναμένεται να επιστρέψουν ο Νέμεθ (ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς), ο Μάκος (εξέτισε την τιμωρία του), καθώς και ο Καφές. Ο αρχηγός της ομάδας παρέμεινε σπίτι του τη Δευτέρα καθώς είχε κάποιες ζαλάδες από το τροχαίο που είχε την Παρασκευή, αλλά πιθανότατα θα προπονηθεί κανονικά την Τρίτη. Επίσης ετοιμοπόλεμος θα είναι και ο Γιάχιτς, που προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά σε πιο συντηρητικούς ρυθμούς.

* Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κάρλος Αραούχο δεν θα καταθέσει τελικά μήνυση σε βάρος του Φαμπιάν Εστογιανόφ για τη γροθιά που του έδωσε μετά το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανιώνιο και την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES