30 Νοε 2009

Ημέρα της κρίσεως!

Η ημέρα της κρίσεως στα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΚ θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί η Δευτέρα. Ο Νίκος Νοτιάς αναμένεται να έχει ραντεβού με τον Μπομπ Κοζώνη ή με εκπρόσωπό του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία για να πάρει στα χέρια του το έγγραφο-απόδειξη της οικονομικής ευρωστίας του υποψήφιου αγοραστή της Ένωσης.

Το ποσό αυτό δεν αναμένεται να είναι δεκαεννέα (19) εκατομμύρια ευρώ αλλά 29 εκατομμύρια. Μέχρι στιγμής ο Νίκος Νοτιάς έχει πάρει μόνο διαβεβαιώσεις για την ύπαρξη του εγγράφου αυτού, το οποίο θα επισυναφτεί στο προσύμφωνο των δύο πλευρών.
Εφόσον ο κ.Νοτιάς πάρει στα χέρια του το σχετικό έγγραφο τότε αναμένεται να ανάψει το «πράσινο φως» για την είσοδο των ορκωτών λογιστών στα γραφεία της ΠΑΕ για την έρευνα των οικονομικών της.

Πολύ δύσκολα ο Νέμεθ με Έβερτον

Ο Κρίστιαν Νέμεθ δεν θα είναι στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς για το παιχνίδι με την Έβερτον. Ο Ούγγρος έκανε και την Κυριακή ατομικό πρόγραμμα και όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα είναι έτοιμος για τον αγώνα της Τετάρτης στο Europa League. Ακόμη και την Δευτέρα να προπονηθεί κανονικά, εκτιμάται ότι πολύ δύσκολα ο τεχνικός της ΑΕΚ θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του…

Ξεκαθαρίζει για Γκέντσογλου

Στην προπόνηση της Δευτέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Σάββα Γκέντσογλου στην αποστολή του αγώνα με αντίπαλο την Έβερτον. Ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός (διάταση οπίσθιου μηριαίου) και εφόσον γυμναστεί χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις τότε θα δηλώσει «παρών» στην αναμέτρηση του Europa League.

Αναζητείται λύση στα χαφ ενόψει Πανιώνιου

Πρόβλημα στη θέση του αμυντικού χαφ προέκυψε ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη την επόμενη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο Μάκος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και αποφασίσθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τους κυανέρυθρους.

Ενσαλίβα και Ρίκκα αναμένεται να είναι στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς για να καλύψει το κενό στη μεσαία γραμμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES