30 Νοε 2009

Έπιασε κορυφή...

Έπιασε κορυφή...
Άνετα η Βολίδα (3-0 το Σούλι), ισοβαθμεί στην 1η θέση με τη Ναύπακτο
ΒΟΛΙΔΑ – ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ           3-0
Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε η ομάδα της Βολίδας η οποία, χωρίς ουσιαστικά να ιδρώσει, νίκησε το Σούλι Παραμυθιάς με 3-0 και έμεινε ζεστή στο κυνήγι της πρώτης θέσης.
Η Κερκυραϊκή ομάδα με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου μπόρεσε να ανοίξει το σκορ, όταν μια πολύ ωραία σέντρα του Σπ. Σπίνουλα βρήκε στην περιοχή τον Πετρόγιαννη και αυτός δείχνοντας και τις εκτελεστικές του ικανότητες, έκανε το 1-0.
Η Βολίδα έχασε ευκαιρία με τον Λυκόκα στο 25΄ για ένα δεύτερο τέρμα και με τον Πετρόγιαννη λίγο αργότερα όμως στο 33΄ έγινε το 2-0 όταν ο Στρατηγός με ωραία κάθετη μπαλιά βρήκε τον Πετρόγιαννη κι αυτός από τη μικρή περιοχή δεν αστόχησε. Στο 47΄ δε δόθηκε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Σπίνουλα ενώ στο 75΄ ο ίδιος παίκτης έκανε μία ακόμη έξοχη σέντρα, πετάχτηκε ο Βρακάς από κοντά και με σουτ πέτυχε τρίτο τέρμα για τους γηπεδούχους.
Διαιτητές: Μπόρτζαρης, Χριστόπουλος, Οικονόμου.
ΒΟΛΙΔΑ: Ζάχος, Μεσημέρης, Αρμένης, Γκόρος, Σκολαρίκης Γ., Δούσης, Πάγκαλης, Πετρόγιαννης (77΄ Λάσκαρης), Σπίνουλας Σ., Στρατηγός (60΄ Βρακάς), Λυκόκας (70΄ Σκολαρίκης).
ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ: Φιλιάς, Σακαρέλης (46΄ Γιαννάκης), Αντωνίου, Κάκος, Ντούμας (αρχ.), Τάσσος, Λαγός (79΄ Γκουλιούμης), Τζίμας (59΄ Νταής), Γεωργίου, Παπαδόπουλος, Ρίζος Αγγ.
ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES