30 Νοε 2009

Προβληματισμός...

Προβληματισμός επικρατεί στον Παναθηναϊκό, ύστερα από τη χθεσινή ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις σημαντικές απουσίες που είχαν «ερυθρόλευκοι» και «έπεσαν» στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Χενκ Τεν Κάτε παρέταξε πολύ επιφυλακτικά το «τριφύλλι», αφήνοντας τους Πειραιώτες να πατήσουν πρώτοι γκάζι. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος για ένα διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου είχε και τις περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρει (όπως η φάση με τον Σισέ, ο οποίος σε δύο χρόνους δεν κατάφερε να νικήσει τον Νικοπολίδη).

Μετά το δεύτερο γκολ του Μήτρογλου, η «πράσινη» μηχανή «έσβησε» και λίγο έλειψε να δεχθεί και τρίτο τέρμα. Ο Τεν Κάτε άργησε να ρίξει στη «μάχη» τον Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος όταν χρησιμοποιήθηκε εξουδετερώθηκε από τον Πάντο και τον Γκαλίτσιο.

Ακολουθεί το παιχνίδι με τη «Γαλατά»

Τώρα, το «τριφύλλι» χρειάζεται να ανακάμψει ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έχει σε Ελλάδα και Ευρώπη, με το πρώτο παιχνίδι που ακολουθεί να είναι απέναντι στη Γαλατασαράι, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Europa League. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη εκτός έδρας την τουρκική ομάδα και χρειάζεται τη νίκη για να περάσει στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου της διοργάνωσης (σ.σ: πρώτη είναι η Γαλατασαράι με 10 και δεύτερος ο ΠΑΟ με 9).

Οι «πράσινοι» δεν έχουν προβλήματα τραυματισμών και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν ο Γιώργος Καραγκούνης θα αγωνιστεί κόντρα στους Τούρκους. Ο αρχηγός της ομάδες αποκλείστηκε από την αποστολή του χθεσινού αγώνα, επειδή ο Τεν Κάτε έκρινε πως δεν είναι 100% έτοιμος -παρότι έχει ξεπεράσει τα συμπτώματα της νέας γρίπης - να βοηθήσει στο ντέρμπι των «αιωνίων».

Αποσπάσματα των δηλώσεων των πρωταγωνιστών:

Νικόλας Πατέρας: «Αυτό δεν είναι δικό μου θέμα. Είναι θέμα του Αντωνίου, του προπονητή και των παικτών να το συζητήσουν. Ηταν ένα δυνατό παιχνίδι. Εμείς ήμασταν άτυχοι και δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε πρώτοι. Θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Ημασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο. Τώρα συνεχίζουμε».

Κώστας Κατσουράνης: «Υπήρχαν δύο καθοριστικά σημεία στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα. Λίγο πριν από το τέλος του αγώνα κάναμε ένα φρικτό λάθος, ένα λάθος που δεν κάνουν ούτε οι μικρές ομάδες. Στις καθυστερήσεις δεχτήκαμε γκολ. Επειδή είχαμε το πάνω χέρι αγωνιστικά, έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να ψάξουμε την ισοφάριση. Ομως στην αρχή του δευτέρου δεχτήκαμε και το άλλο τέρμα».

Αλέξανδρος Τζόρβας: «Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε προσεκτικά, με σκοπό να μη δεχτούμε γκολ, αλλά ύστερα από εννέα λεπτά ήρθε το γκολ του Μήτρογλου. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Δεν ήμασταν κακοί, απλώς δεν έγιναν τα πράγματα όπως τα είχαμε σχεδιάσει».

Ζιλμπέρτο Σίλβα: «Οταν δημιουργείς τόσες ευκαιρίες και δεν σκοράρεις, είναι λογικό να έχεις πρόβλημα. Δεν νομίζω ότι η ομάδα έκανε κακό παιχνίδι, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ σε μία δύσκολη στιγμή και αυτό μας αποδιοργάνωσε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES