30 Νοε 2009

ΟΣΦΠ: Τα καλύτερα έρχονται


Αισιοδοξία πως η νίκη επί του Παναθηναϊκού θα αποτελέσει μόνο την απαρχή για μία σειρά νικών και καλύτερο ποδόσφαιρο υπάρχει στις τάξεις του Ολυμπιακού. Την αίσθηση αυτή ενισχύει το γεγονός ότι το πρόγραμμα της ομάδας ομαλοποιείται, οι τραυματίες επιστρέφουν, ενώ έρχονται… ενισχύσεις στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Ζίκο και οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι ικανοποιημένοι με τη συγκομιδή της ομάδας μέχρι στιγμής, αφού παρά τα συνεχή προβλήματα τραυματισμών και τις πολλές απουσίες στο ήδη ελλιπές ρόστερ οι «ερυθρόλευκοι» είναι πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα έχοντας «βγάλει» ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και βρίσκονται μία ανάσα από την πρόκριση στους «16» του Champions League, με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο να αποτελεί το μοναδικό μελανό σημείο.

Ανάπαυση και… Ξάνθη

Ημέρα ξεκούρασης ήταν για τους παίκτες του Ολυμπιακού η Δευτέρα, αλλά από την Τρίτη επανέρχονται στις προπονήσεις για να αρχίσουν την προετοιμασία για τον δύσκολο αγώνα του Σαββάτου απέναντι στη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια (19:00), όπου η νίκη είναι απαραίτητη για να μην… χαραμιστεί ο θρίαμβος στο ντέρμπι, ενώ ακολουθεί ο «τελικός» της επόμενης Τετάρτης με την Άρσεναλ στο «Καραϊσκάκη» για το Champions League.

Ο Ζίκο θα έχει στη διάθεσή του δύο επιπλέον όπλα, καθώς Γκαλέτι και Τοροσίδης που έμειναν στον πάγκο στο ντέρμπι, αναμένεται να είναι διαθέσιμοι, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Στολτίδη. Το δυσάρεστο για τον Βραζιλιάνο προπονητή είναι πως προέκυψαν τρία νέα προβλήματα. Συγκεκριμένα, ο Ραούλ Μπράβο υπέστη τράβηγμα στον μηρό, ο Λεονάρντο είχε σπασμούς στη γάμπα και ο Ζεβλάκοφ υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό. Η κατάσταση και των τριών θα ξεκαθαρίσει μετά τις εξετάσεις που θα τους γίνουν. Εκτός μάχης παραμένουν Λεντέσμα, Ντάρμπισαϊρ και Ντιόγο.

Μώραλης: «Κανένα αεροβόλο»

Διέψευσε κατηγορηματικά τις αιτιάσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για χρήση αεροβόλου από οπαδούς του Ολυμπιακού στη διάρκεια του χθεσινού ντέρμπι ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης.

«Δεν υπήρχαν αεροβόλα και επειδή αναφέρουν συνέχεια την Ριζούπολη, το ανέφερε και ο κ. Τζόρβας, θέλω να πω πως τότε ήταν πολύ μικρός για να θυμάται. Το θεωρώ αδιανόητο να λέει ο κ. Τζόρβας ότι χτυπιόταν με αεροβόλο. Δεν υπήρχε κανένα αεροβόλο. Είναι αδιανόητο να παίζει για τόση ώρα και να δέχεται πυρά όπως λέει, να δέχεται σφαίρες. Και είναι ψέματα αυτά που λένε ότι το κατήγγειλε ο Παναθηναϊκός στο ημίχρονο. Δεν έγινε καμία καταγγελία. Ήμουν μπροστά. Δύο ώρες μετά ανακαλύψαμε αεροβόλα. Είναι απαράδεκτο να λέει ότι δόθηκε εντολή να περάσει αεροβόλο στο γήπεδο. Από ποιον δόθηκε εντολή; Να μας πει από ποιον δόθηκε εντολή, διαφορετικά θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις», δήλωσε στον «Σέντρα».

Παράλληλα, τόνισε πως δεν φέρει ευθύνη ο Ολυμπιακός για την «περιπέτεια» του πούλμαν του Παναθηναϊκού μέχρι να φτάσει στο γήπεδο. «Το τι γίνεται στο λεκανοπέδιο, είναι θέμα της αστυνομίας. Εμείς δεν μπορούμε να κυνηγάμε 50 ανεγκέφαλους σε όλη την Αθήνα. Είμαστε υπεύθυνοι για την εγκατάσταση. Δεν πιστεύω ότι η αστυνομία δεν μπορεί να φέρει με ασφάλεια μια αποστολή στο γήπεδο. Θα έπρεπε να υπάρξει καλύτερος σχεδιασμός».

Επίσης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της ομάδας και την αισιοδοξία του για τη συνέχεια με την επιστροφή των τραυματιών προαναγγέλλοντας ενίσχυση με… μέτρο. «Είναι πρόχειρο να πω πόσες μεταγραφές θα κάνουμε. Όμως αποκλείεται να κάνουμε τέσσερις, αποκλείεται να μην κάνουμε καμία. Θα εξαρτηθεί και από τους τραυματισμούς και τις επιστροφές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES