30 Νοε 2009

ΠΑΟΚ: Τι κρύβεται πίσω από τις παραιτήσεις

ΠΑΟΚ: Τι κρύβεται πίσω από τις παραιτήσειςΤο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη έβαλε στην άκρη τις δύο παραιτήσεις (από τον Ανδρέα Μανδρίνο και τον Ηλία Βιολίδη) που υποβλήθηκαν πριν και μετά από αυτό.


Η παραίτηση του Ηλία Βιολίδη από τον ΑΣ ΠΑΟΚ (η οποία και προκάλεσε περισσότερο θόρυβο) είναι, όπως όλα δείχνουν, οριστική και αμετάκλητη. Το παραπάνω μένει να επιβεβαιωθεί στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ ΠΑΟΚ, το οποίο έλεγαν ότι θα γίνει σήμερα αλλά τελικά μεταφέρεται για... Τετάρτη. Μέχρι τότε, άλλωστε, υποτίθεται ότι έχει δοθεί προθεσμία από τον σύμβουλο Γιάννη Παπαδόπουλο και πρώην «συνάδελφο» του κ. Βιολίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να αποφανθεί το διοικητικό συμβούλιο τι θα κάνει με τα δύο θέματα που τέθηκαν περί νομιμότητας και ασυμβίβαστου.
«Το θέμα το έθεσα γραπτώς και επειδή βολεύει κάποιους αυτό ήταν και το μοναδικό θέμα που βγήκε προς τον Τύπο» επισημαίνει ο Γιάννης Παπαδόπουλος, που έθεσε θέμα στο τελευταίο ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ (στις 17/11) περί νομιμότητας εκείνων των μελών του ΔΣ που είναι την ίδια στιγμή και κάτοχοι μετοχών. Ο ίδιος, όπως υποστήριξε, έχει ήδη μεταβιβάσει τις μετοχές του, κάτι που έχει κάνει και ο Θανάσης Κατσαρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES