25 Νοε 2009

ΠΑΟ: Ντόπες από τον κόσμο του

Ώθηση από τον κόσμο του θα πάρει ο Παναθηναϊκός πριν το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη». Όπως επισημοποιήθηκε από την πράσινη ΠΑΕ, η προπόνηση του Σαββάτου, παραμονή του μεγάλου αγώνα, θα γίνει στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με ανοικτές τις πόρτες στις 18:00 και αναμένεται δυναμικό «παρών» από τους φιλάθλους της ομάδας.

Αγωνία για Λέτο

Η συμμετοχή του Λέτο είναι το μεγαλύτερο ερωτηματικό για τον Παναθηναϊκό εν όψει του ντέρμπι των «αιωνίων». Ο Αργεντινός χαφ έχει μία κάκωση στο μικρό δάχτυλο του αριστερού του ποδιού και νιώθει ενοχλήσεις σε κάθε επαφή με την μπάλα. Η κατάστασή του παρουσιάζει βελτίωση μέρα με τη μέρα και ο ίδιος-κόντρα στην παραφιλολογία που τον θέλει να προσπαθεί να αποφύγει την… επίσκεψη στο φαληρικό στάδιο για ευνόητους λόγους-δηλώνει αποφασισμένος να αγωνιστεί κανονικά. Ο πυρετός του Γιώργου Καραγκούνη δεν προκαλεί ανησυχίες και ο πολύπειρος μέσος αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα, όπως άλλωστε και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Με 4-2-3-1

Ο Χενκ Τεν Κάτε θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 απέναντι στον Ολυμπιακό, σύμφωνα τουλάχιστον με τις πρώτες ενδείξεις. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Τζόρβα (τερματοφύλακας), Σαριέγκι, Βύντρα (στόπερ), Σπυρόπουλο (αριστερό μπακ), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο (αμυντικά χαφ), Καραγκούνη (αριστερό χαφ), Κατσουράνη (κεντρικός μεσοεπιθετικός), Σαλπιγγίδη (δεξιός μεσοεπιθετικός) και Σισέ (σέντερ φορ). Δύσκολα θα γίνει η έκπληξη με τους Νίνη και Λέτο, ενώ το πιθανότερο είναι ο Γκάμπριελ να παραμείνει στο δεξί άκρο της άμυνας παρά την επιστροφή του Σεϊταρίδη στη δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES