25 Νοε 2009

«Όλα θα πάνε καλά»…


Αποκλιμακώνεται η ένταση που είχε δημιουργηθεί εν όψει του ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναiκού την Κυριακή στο Καραϊσκάκη. «Όλα θα πάνε καλά», όπως τόνισαν οι εκπρόσωποι και των δύο ομάδων, Γιάννης Μώραλης και Στέφανος Ησαίας, μετά τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που έγινε την Τετάρτη στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά.

«Είχαμε μία καλή συνάντηση και τα δύο μέρη εξέφρασαν την επιθυμία τους να πέσουν οι οποίοι τόνοι ανέβηκαν τις τελευταίες ημέρες. Θέλουμε να γίνει ένα καλό ντέρμπι με ηρεμία και να νικήσει ο καλύτερος», τόνισε ο Γιάννης Μώραλης.

«Ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να μας υποστηρίξει σε κόσμια πλαίσια και να μην έχουμε προβλήματα που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον Ολυμπιακό και θα δείξουν μια κακή εικόνα για το ποδόσφαιρό μας», πρόσθεσε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε στις δηλώσεις του και ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, Στέφανος Ησαίας. «Έγινε η σύσκεψη με σκοπό να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ώστε στο ντέρμπι να αναδειχθούν οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου, που είναι οι παίκτες. Βαίνουμε προς αποκλιμάκωση της έντασης που υπήρξε. Όλα θα πάνε καλά», τόνισε ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. «Η επιστολή του Παναθηναϊκού έγινε με βάση τα δημοσιεύματα που υπήρχαν για δηλώσεις που φερόταν να έχει κάνει ο κ. Κόκκαλης και θέλανε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Θεωρούμε πως όλα θα πάνε καλά», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES