28 Νοε 2009

«Ο Πατέρας προκαλεί»

«Ο μοναδικός που προκαλεί είναι ο κ.Πατέρας. Αυτός ασχολείται συνέχεια με τον Ολυμπιακό», τόνισε ο Σωκράτης Κόκκαλης μετά την κατάθεσή του στον Εισαγγελέα Πειραιά. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων είχε κάνει λόγο για στοχευμένες ενέργειες, είχε αρνηθεί πως δήλωσε όσα του …«καταλογίζουν» τα σχετικά ρεπορτάζ και ζήτησε από τους οπαδούς να μην απαντήσουν.

«Τέτοιους είδους εκφράσεις που έγραψαν ορισμένες εφημερίδες ουδέποτε ελέχθησαν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Είναι υποχρέωσή μου και θα το κάνετε στο μέλλον, όταν βλέπω ότι η ομάδα μου χρειάζεται την παρουσία μου για να αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο, να ανεβαίνει η ψυχολογία της και να έχει τα αποτελέσματα που θέλουμε εμείς οι Ολυμπιακοί, πρέπει να πηγαίνω και να έχω μία επαφή με τους παίκτες», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων.

Στην συνέχεια ο Σωκράτης Κόκκαλης πέρασε στην αντεπίθεση: «Από εκεί και πέρα, είπα στον κύριο εισαγγελέα ότι τον τελευταίο καιρό, εκείνος που έχει προκαλέσει περισσότερο και ο μοναδικός που έχει προκαλέσει, είναι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ο κ. Πατέρας με ορισμένες δηλώσεις του που αφορούν διάφορα θέματα σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ για θέματα ή προβλήματα που έχει ο Παναθηναϊκός, ούτε με αφορούν, ούτε θέλω να ασχοληθώ. Αντιθέτως, βλέπω ότι ο κ. Πατέρας ασχολείται με τα θέματα του Ολυμπιακού», πρόσθεσε και κατέληξε καλώντας τους οπαδούς να υποστηρίξουν την ομάδα και το ντέρμπι να διεξαχθεί μέσα σε αθλητική ατμόσφαιρα…

Απολογούνται και παίκτες

Και δύο παίκτες του Ολυμπιακού θα καταθέσουν στον Εισαγγελέα Πειραιά για τα όσα φέρεται να έχει πει ο κ.Κόκκαλης στο προπονητήριο του Ρέντη.

Εκτός ο Στολτίδης...

Τις υπηρεσίες και του Ιεροκλή Στολτίδη θα στερηθεί ο Ζίκο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο «Ιέρο» δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, έκανε θεραπεία και ως συνέπεια αυτών έμεινε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού.

Αντίθετα, ο Βραζιλιάνος τεχνικός μπορεί να καταστρώνει τα πλάνα του με τον Έντσο Μαρέσκα σε αυτά. Ο Ιταλός μέσος γυμνάστηκε σε κανονικούς ρυθμούς, ξεπερνώντας τα προβλήματα που είχε… Στην προπόνηση της Παρασκευής ατομικό πρόγραμμα έκαναν και οι: Ντιόγκο Ντάρμπισάιρ, Λεντέσμα.

Τα ονόματα των 19 παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Ολυμπιακού:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Φετφατζίδης, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Νικλητσιώτης, Ζαϊρί, Μήτρογλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το Σάββατο με την προπόνηση που θα γίνει στις 17:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Ερωτηματικά για την 11άδα

Δύο είναι τα ερωτηματικά για την 11άδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Ζίκο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Βραζιλιάνος έχει αποφασίσει να βασιστεί στους περισσότερους παίκτες που αγωνίστηκαν κατά της Άλκμααρ αλλά ακόμη δεν έχει καταλήξει σε δύο ζητήματα.

Το πρώτο δίλημμα αφορά στον παρτενέρ του Μέλμπεργκ στο κέντρο της άμυνας. Ζεβλάκοφ και Αβραάμ Παπαδόπουλος διεκδικούν τη θέση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Έλληνας διεθνής συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στην ενδεκάδα, μετά την αποθεραπεία του.

Ο δεύτερος …πονοκέφαλος του Ζίκο έχει να κάνει με το εάν θα επιλέξει ή όχι να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τον Γκαλέτι. Ο αργεντινός προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες και με τη σύμφωνη γνώμη του ιατρικού επιτελείου θα είναι σε θέση να αγωνιστεί τουλάχιστον για τριάντα λεπτά.

Ο Ζίκο, λοιπόν, καλείται να αποφασίσει εάν θέλει να ρίξει το μεγάλο του «όπλο» από την αρχή ή αυτό να το κάνει ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Στην περίπτωση που ο βραζιλιάνος κρατήσει στον πάγκο τον Λουτσιάνο Γκαλέτι ο Λεονάρντο θα βρεθεί στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής και ο Ζαϊρί στη δεξιά. Εάν όμως ο αργεντινός ξεκινήσει βασικός τότε ο βραζιλιάνος θα μείνει στον πάγκο και ο γαλλοαλγερινός θα μετατεθεί στην αριστερή πλευρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES