28 Νοε 2009

Αστέρας Τρίπολης-SKODA Ξάνθη 0-0

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με την SKODA Ξάνθη, για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό, σε ένα ματς με ελάχιστες ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές. Οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι να σκοράρουν, αλλά το φάουλ του Ουριμπάρι στο 61’ σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Γκσπούρνινγκ.

Το ματς:

Με ενισχυμένο κέντρο παρέταξαν τις ομάδες τους οι δύο προπονητές, αφού ήθελαν να αποκτήσουν από νωρίς τον έλεγχο στον νευραλγικό αυτό χώρο. Ο Αστέρας Τρίπολης με μοναδικό προωθημένο τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ, ο οποίος είχε «κλειστεί» καλά από την άμυνα των φιλοξενούμενων, προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως με στημένες μπάλες ή με κάποια ατομική ενέργεια.

Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη από την άλλη πλευρά προτίμησε να κυνηγήσει κάποιο γκολ με αντεπιθέσεις, κάτι που της βγήκε στα πρώτα 45 λεπτά αφού ήταν πιο απειλητική από τους γηπεδούχους, κυρίως με τον Μάουρο Πόι. Στην πιο αξιοσημείωτη φάση του πρώτου μέρους, από τις ελάχιστες που είχε το ματς, ο Αργεντινός επιθετικός σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής σε έμμεσο φάουλ που είχαν κερδίσει οι Ακρίτες, αλλά ο Νίκος Αναστασόπουλος μπλόκαρε σταθερά, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική απόκρουση.

Οι δύο προπονητές προσπάθησαν να αλλάξουν το αγωνιστικό πρόσωπο των ομάδων τους στο δεύτερο ημίχρονο, ώστε να κυνηγήσουν κάποιο τέρμα, το οποίο όπως όλα έδειχναν θα ήταν αρκετό για να τους δώσει τη νίκη. Η κατακόρυφη άνοδος των Βίλτσες και Ουντότζι έδωσε «πνοή» στην επίθεση των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να γίνουν πιο απειλητικοί για την εστία της ακριτικής ομάδας. Οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου λίγο έλειψε μάλιστα να ανοίξουν το σκορ στο 61’, αλλά το απευθείας φάουλ που εκτέλεσε ο Ουριμπάρι σταμάτησε στο δοκάρι του Γκσπούρνινγκ.

Η αλλαγή του Βίλτσες, ο οποίος είχε κουραστεί, από τον Ζεάν Κάρλος ανέκοψε τη φόρα των Αρκάδων, με αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του αγώνα να προσπαθούν να απειλήσουν με μακρινά σουτ και γιόμες προς την αντίπαλη εστία, τακτική που δεν ήταν καθόλου αποδοτική.

Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, αφού φαινόταν ικανοποιημένη με το βαθμό της ισοπαλίας. Οι φιλοξενούμενοι τελικά πήραν την ισοπαλία, ενώ η μόνη φορά που φάνηκαν απειλητικοί στο δεύτερο μέρος ήταν προς το τέλος του αγώνα, σε μια αντεπίθεση με τον Μάουρο Πόι.

Δείτε το φιλμ του αγώνα

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Βλάχος): Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Ουριμπάρι, Φυτανίδης, Καρέρα (89' Έντερ), Βίλτσες (82' Ζεάν Κάρλος), Ουντότζι, Μπαστία, Τσέζαρεκ (78' Καούνος)
Στον πάγκο: Ντεγκρά, Μπαρτολίνι, Εστέβες, Ρόκας

SKODA ΞΑΝΘΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Γκσπούρνινγκ, Βάλλας, Σταθάκης, Κωστούλας, Τζάγκι, Φλίσκας, Στρμπα, Κιντάνα, Πόι, Φαμπιανέσι (78' Ριζογιάννης), Ζιέντσουκ (66' Λέιτε)
Στον πάγκο: Λυμπεροπουλος, Αλσαΐφι, Σουάνης, Τζιωρτζιόπουλος, Λιαπάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύρκος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Γούκος (Ηπείρου)-Κωστάρας (Αιτ/νιας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES