28 Νοε 2009

Β' Εθνική: «Έσπασαν» τα δοκάρια

Σε ένα όχι και τόσο ποιοτικό ματς, Δόξα Δράμας και Αναγέννηση Καρδίτσας ήρθαν ισόπαλες (0-0) χωρίς τέρματα. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια (10’ Μαρκόφσκι, 54’ Άγγος) και οι φιλοξενούμενοι ένα (6’ Χατζιρίζος). Οι «μαυραετοί» δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα από το 75’ και μετά όταν έμεινε με δέκα η Καρδίτσα λόγω αποβολής του Βούκοβιτς.

Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού οι πολλές κίτρινες κάρτες (επτά) και η μία κόκκινη. Σκληρές «μονομαχίες» και αρκετά νεύρα είχε η αναμέτρηση στην οποία η ουσιαστικά κερδισμένη είναι η Αναγέννηση, καθώς πέρασε αλώβητη από μία δύσκολη έδρα όπως αυτή των Δραμινών.

Δόξα Δράμας (Κώστας Βασιλακάκης): Τοπαλίδης, Μπαξεβανίδης (70' Χ. Μουρατίδης), Τσιμπλίδης, Σαμαράς, Πακάλτσης, Τσουκαλάς (80' Παρμαξίδης), Πινδώνης, Γκονζάλες, Μαρκόφσκι, Άγγος (61' Μαχαιρούδης), Γαλακτερός

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης, Ιασωνίδης, Φέρστερ, Βέλα Τζούνιορ, Διγκόζης (86' Μπιτέλης), Χατζιρίζος (72' Τσάγγαρης), Μπουντούρης, Γκόγκας (90+1' Δούκας), Βούκοβιτς

Το κυρίως «πιάτο» έρχεται την Κυριακή με το ματς στην Κέρκυρα να «κλέβει» την παράσταση. Οι Φαίακες υποδέχονται τον Πανσερραϊκό και θέλουν μόνο τη νίκη για να κρατηθούν σε απόσταση από τους υπόλοιπους διεκδικητές της κορυφής. Τα «λιοντάρια» θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από την εντός έδρας ήττα (1-0) της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Εθνικό και μόνο αδιάφορα δεν θα παρουσιαστούν.

Το πρόγραμμα «κλείνει» τη Δευτέρα με τον αγώνα στη Ρόδο ανάμεσα στον τοπικό Διαγόρα και τον Πιερικό. Ένα ματς το οποίο άλλαξε η ώρα έναρξης και η σέντρα του θα γίνει στις 15:15 αντί για τις 18:00, λόγω προβλήματος στον ηλεκτροφωτισμό του Δημοτικού Σταδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES