28 Νοε 2009

Αγροτικός Αστέρας: Παρελθόν επίσημα ο Φοιρός

Παρελθόν και τυπικά αποτελεί από τον πάγκο του Αγροτικού Αστέρα ο Γιώργος Φοιρός.


Ακολουθεί δήλωση της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας: Παρελθόν επίσημα ο Φοιρόςη οποία αναφέρει:
"Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας και προσωπικά ο Πρόεδρος, Κώστας Ριαβόγλου, θέλουν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στον κ. Γιώργο Φοιρό για την προσφορά του στην ομάδα τους 20 μήνες, που έμεινε στη θέση του προπονητή.
Μόνο θετικό μπορεί να είναι το πρόσημο για τον Αγροτικό Αστέρα από αυτήν τη συνεργασία με τον κ. Φοιρό, που ανέλαβε την ομάδα σε μια ομολογουμένως δύσκολη εποχή και την οδήγησε σε τέτοιο σημείο καταξίωσης, ώστε σήμερα να θεωρείται μια υπολογίσιμη δύναμη στο ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Οι γνώσεις του, οι εμπειρίες του και η αυταπόδεικτη αγάπη του για την ομάδα (ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά και στην οποία έκανε τα πρώτα του βήματα ως προπονητής) απέφεραν σημαντικότατα οφέλη στον Αγροτικό Αστέρα.
Σεβόμαστε απόλυτα την απόφαση του κ. Φοιρού να αποχωρήσει από την ομάδα και του ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία στη συνέχεια της αξιόλογης πορείας του. Ο Γιώργος Φοιρός αποτελεί ένα μεγάλο και αναπόσπαστο κεφάλαιο στην ιστορία του Αγροτικού Αστέρα - κεφάλαιο στο οποίο μελλοντικά μπορεί να γραφτούν και νέες σελίδες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES