28 Νοε 2009

Σκέψεις για Λέτο!

Ο Χενκ Τεν Κάτε έχει καταλήξει από χθες στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, αλλά όπως είπε στους παίκτες του «δεν θα σας την πω για να μην τη διαβάσω αύριο στις εφημερίδες». Ο Ολλανδός τεχνικός πάντως, σκοπεύει να αιφνιδιάσει τον Ζίκο. Σκέψεις να ξεκινήσει ο Σεμπάστιαν Λέτο. Κανονικά θα προπονηθεί σήμερα με την ομάδα ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Τεν Κάτε θα αποφασίσει αν θα είναι τελικά στην αποστολή.

Ο Ολλανδός τεχνικός στη διάρκεια του χθεσινού διπλού δοκίμασε τον Γκάμπριελ μέσα δεξιά και τον Κατσουράνη πίσω από τον Σισέ και αριστερά σε ένα 4-3-2-1 στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο μέρος το γύρισε σε 4-2-3-1 με Νίνη και Λέτο και εκτός τον Κατσουράνη. Το βασικό σχήμα θα είναι συνδυασμός όσων έκανε στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος ο Τεν Κάτε και πριν έρθει η Κυριακή το απόγευμα που θα ανακοινώσει την ενδεκάδα, δεν θα το κάνει γνωστό ο Ολλανδός τεχνικός.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι ο Τεν Κάτε σκοπεύει να αιφνιδιάσει τον Ζίκο και το δικαίωμα αυτό του το δίνουν οι ποιοτικές λύσεις που έχει στα χέρια του. Ο Σεμπαστιάν Λέτο είναι ο βασικός υποψήφιος για να πάρει τη θέση αριστερά και να μείνει εκτός ο Γκάμπριελ, που έπαιξε χθες με τους βασικούς. Ο Αργεντινός χθες έπαιξε στο δεύτερο μέρος με τους βασικούς και είχε πολύ καλή απόδοση. Κάποια στιγμή τα είπε με τον Τεν Κάτε. Οι άλλοι υποψήφιοι είναι ο Νίνης και ο Γκάμπριελ, εκτός κι αν γίνει έκπληξη με τον Ρουκάβινα, που είχε παίξει και στο περσινό ντέρμπι.

«Την Κυριακή»

Πριν αρχίσει η χθεσινή προπόνηση, ο Τεν Κάτε ανακοίνωσε το πρόγραμμα στους παίκτες και στη συνέχεια τους είπε: «Θα παίξουμε διπλό, αλλά μη δώσετε σημασία στις ομάδες. Εχω αποφασίσει ποιοι θα παίξουν, αλλά δεν θα δείξω τίποτα επειδή θα τα διαβάσω αύριο στις εφημερίδες. Την Κυριακή θα δει ο κόσμος πώς θα παίξουμε».

Ο κόουτς θα αποφασίσει

Ο Γιώργος Καραγκούνης πήγε κανονικά χθες στην Παιανία, όπως αναμενόταν, και έκανε εντατικό ατομικό πρόγραμμα με τον γυμναστή Λόρενς Εμπεν. Θα μπορούσε να κάνει προπόνηση και με την ομάδα, αλλά επειδή έχασε προπονήσεις λόγω της γρίπης κρίθηκε σκόπιμο να κάνει πιο δυνατό πρόγραμμα από τους άλλους. Ο «Κάρα» πήγε στην Παιανία όταν είχε αρχίσει η προπόνηση, αλλά στο τέλος μίλησε με αρκετούς συμπαίκτες του, που όταν τον ρωτούσαν πώς είναι τους απαντούσε: «Μια χαρά είμαι. Αισθάνομαι έτοιμος και θέλω να παίξω». Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα προπονηθεί σήμερα κανονικά με την ομάδα και μετά θα έχει συνομιλία με τον Τεν Κάτε για να ληφθεί η απόφαση για το αν θα είναι στην αποστολή.

Αντιπροσωπεία οργανωμένων

Κοντά στους 100 οπαδούς του «τριφυλλιού» θα βρεθούν σήμερα το απόγευμα στις έξι στην Παιανία και θα μιλήσει στους παίκτες στην προσπάθεια να τους ντοπάρει ψυχολογικά εν όψει του αυριανού αγώνα. Στην προπόνηση αναμένεται να βρεθεί και ο πρόεδρος Νικόλας Πατέρας, όπως συνηθίζει παραμονές αγώνων. Αυτή τη φορά μπορεί να πει και δύο λόγια στους παίκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES