28 Οκτ 2009

HΡΑΚΛΗΣ: Σοβαρότητα ζήτησε ο Προτάσοφ

Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι ο μόνος τρόπος για κάποια διάκριση τη φετινή χρονιά για τον Ηρακλή, αλλά και ο δρόμος που μπορεί να οδηγήσει τους «κυανόλευκους» στην Ευρώπη. Για αυτούς τους λόγους ο Ολεγκ Προτάσοφ ζήτησε από τους παίκτες τους σοβαρότητα ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τα Τρίκαλα (17:00) για το Κύπελλο.

Ο τεχνικός του «Γηραιού» μίλησε στη «SportDay» για το αυριανό παιχνίδι και για τους στόχους της ομάδας του «το Κύπελλο είναι ο ένας από τους δύο στόχους που θέσαμε στην αρχή της χρονιάς και γι' αυτό πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί ώστε να πάρουμε τη νίκη και να προχωρήσουμε παρακάτω», τόνισε ο Ουκρανός προπονητής, και συνέχισε λέγοντας πως η νίκη θα δώσει στην ομάδα καλή ψυχολογία για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της. «Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα που δώσαμε, αλλά μπορεί να συνδεθεί με τα επόμενα. Η νίκη, εκτός από την πρόκριση, θα μας δώσει ψυχολογία για το παιχνίδι με Αστέρα Τρίπολης, για να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα».

Ο Προτάσοφ ζήτησε από τους παίκτες του να είναι σοβαροί και να μην δώσουν δικαιώματα. Η 11άδα που θα παρατάξει ο 45χρονος κόουτς θα είναι ίδια με αυτή της Λιβαδειάς με μόνη αλλαγή στο 4-4-2 τη θέση του τιμωρημένου Παπαστεριανού που θα πάρει ο Τουμά. Συγκεκριμένα ο Ηρακλής θα παίξει με τον Κοβαλέφσκι στη εστία και μπροστά του στην άμυνα θα είναι οι Μάρτος, Επστάιν Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Τούμα, Ιωαννίδης, Ντιέ και Ηλιάδης. Τέλος στην κορυφή θα είναι οι Μπόσνιακ και Ιάκομπ με σκοπό να καθαρίσουν γρήγορα το παιχνίδι.

Γλιτώνει την επέμβαση ο Μιλάνο

Σε κανονικό ρυθμό προπόνησης μπήκε ο Μάουρο Μιλάνο μετά από είκοσι μέρες και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι θα αποφύγει μια τρίτη επέμβαση αφού δεν ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο. Ο Αργεντινός μέσος από τη μεριά του τόνισε πως νιώθει καλά και είναι αισιόδοξος για την πορεία της κατάστασής του. Ωστόσο σύμφωνα με τους γιατρούς θα χρειαστεί να περάσουν δέκα περίπου μέρες για να διαπιστωθεί αν ο 25χρονος παίκτης έχει ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES