28 Οκτ 2009

Το «λίγο ακόμα» που… πληγώνει!

Όσο πιο γρήγορα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα στις διαπραγματεύσεις του Νίκου Νοτιά με τον Μπομπ Κοζώνη τόσο πιο γρήγορα θα απαλλαγούν οι φίλοι της ομάδας από την διπλή ζωή που είναι αναγκασμένοι να ζουν εδώ και καιρό. Με τους μετόχους να συνομιλούν τους τελευταίους μήνες με διαφόρων τύπων επενδυτές ή αγοραστές και την ομάδα να κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στις υποχρεώσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Υπάρχει ματς κυπέλλου στη Φυλή εναντίον του Θρασύβουλου(αλήθεια τον θυμάστε τον Θρασύβουλο;) και στη Νέα Υόρκη παίζεται το μέλλον της ομάδας. Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει μπερδευτεί από τα πάντα, γιατί τον έχουν μπερδέψει όλοι. Τον έχουν μπερδέψει οι μέτοχοι με ανακοινώσεις που δεν ρίχνουν φως στα περισσότερα ερωτήματα που έχουν. Τον έχει μπερδέψει η ομάδα με τις αλλοπρόσαλλες εμφανίσεις της.

Ζει σε μία δύσκολη πραγματικότητα που δεν ξέρει τι να κάνει. Να βγει και να φωνάξει ή να περιμένει λίγο ακόμα; Αυτό το «λίγο ακόμα» που λέει καθένας από μέσα του περιμένοντας κάτι να αλλάξει. Να βρεθεί λύση στο ιδιοκτησιακό, να παίξει η ομάδα λίγο καλύτερα.

Αυτό το «λίγο ακόμα» που έχει γίνει η δεύτερη φύση των Αεκτζήδων. Αυτό το «λίγο ακόμα» που δίνει ελπίδα. Αυτό το «λίγο ακόμα» που αμέσως την παίρνει πίσω. Ελπίζω αυτή τη φορά να έχει μείνει πραγματικά: «Λίγο ακόμα»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES