28 Οκτ 2009

ΑΡΗΣ: Ψάχνει γιατρειά…

Την πρώτη του νίκη, ύστερα από τρεις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, ψάχνει ο Άρης στο σημερινό (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 – χωρίς τηλεοπτική μετάδοση) ματς στην έδρα του Ασπρόπυργου, στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Hellas OnLine. Ο Ιομάρ Μαζίνιο βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, έπειτα από τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις της ομάδας του.

Τώρα, ο Βραζιλιάνος τεχνικός καλείται να παρατάξει με νέα πρόσωπα τους «κίτρινους», προκειμένου να ξεκουραστούν οι παίκτες που έχουν τραβήξει το κουπί όλο αυτό το διάστημα. Μάλιστα, ο Μίχαλ Πέσκοβιτς αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, ενώ ο Φλάβιο θα βρίσκεται στο δεξί άκρο της άμυνας των Θεσσαλονικέων.

Σε ό,τι αφορά το αρχικό σχήμα του Άρη, ο Μαζίνιο θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Πέσκοβιτς και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Φλάβιο, Κουλουχέρη, Ρομπέρζ και Αράνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ρόβας και ο Πρίττας. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Χαβίτο και αριστερό ο Πίτου. Πιο μπροστά θα αγωνιστεί ο Κόκε, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Αμπρέου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πιοβεζάν, Ναφτί, Γκρασιάν, Αραβίδης, Ντέιλι, Γραίκος και Λαμπριάκος. Στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι Ρονάλντο, Γκαρσία (αύριο αναμένεται να δοκιμάσουν να μπουν σε κανονικό ρυθμό), Κάμπορα, Νέτο, Βανγκέλι, Φερνάντες, Σηφάκης, Νασούτι και Κάλβο.

«Κίτρινη» κερκίδα στα Λιόσια

«Η ΠΑΕ Ασπρόπυργος ενημέρωσε επίσημα την ΠΑΕ ΑΡΗΣ ότι για τους φίλους του ΑΡΗ στο αυριανό παιχνίδι κυπέλλου θα είναι διαθέσιμη η θύρα 3 του γηπέδου των Λιοσίων. Έξω από την θύρα 3 χωρητικότητας 1400 θέσεων θα λειτουργεί εκδοτήριο για τους φίλους του ΑΡΗ, από όπου θα μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήρια τους για να εισέλθουν στην κερκίδα», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η ΠΑΕ Άρης.

* Ο Μαζίνιο αποφάσισε ότι ο Ναφτί, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στον αγώνα της 12ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES