28 Οκτ 2009

Το ντέρμπι της Θεσσαλίας!

Τη νίκη με την οποία θα προκριθεί στους «16» του Κυπέλλου Hellas OnLine θα κυνηγήσει η Λάρισα στο σημερινό (17:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 – χωρίς τηλεοπτική μετάδοση) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, στο πλαίσιο της 4ης φάσης του θεσμού.

Κάθε χρόνο η διάκριση στη συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί στόχο των «βυσσινί», των οποίων οι οπαδοί θέλουν να ζήσουν ανάλογες στιγμές με εκείνες του 2007 (όταν η ΑΕΛ κατέκτησε το τρόπαιο στον τελικό με τον Παναθηναϊκό). Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέστησε την προσοχή των παικτών του στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β’ Εθνικής και θα παλέψουν για την ιστορική αυτή πρόκριση.

Από την πλευρά του, ο Σάκης Τσιώλης, τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, θέλει να συμβεί ό,τι έγινε στις 5 Μαρτίου 2008, όταν καθόταν στον πάγκο του Θρασύβουλου και οι «πράσινοι» είχαν νικήσει 1-0 στη Φυλή τη Λάρισα με γκολ του Χαραλαμπάκη.

Πιθανές συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (4-2-3-1): Κολίτσι, Κοτίτσας, Μπουλούτ, Αρβανίτης, Ζαραδούκας, Ζαραδούκας, Αλβάρες, Ουμπίντες, Ροζέριο, Μόνχε, Κοντέων.

ΛΑΡΙΣΑ: Μάλαρτζ, Μπουκουβάλας, Βενετίδης, Μελίσσης, Νταμπίζας, Ιγκλέσιας, Ρομέου, Σίμιτς, Μετίν, Τουάμα, Ντε Νίγκρις.

Διαιτητής: Ντάκος (Ξάνθης).
Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Παπαδόπουλος Δ. (Μακεδονίας).

* Μέχρι χθες το μεσημέρι είχαν μείνει μόλις 200 εισιτήρια. Τα εκδοτήρια δεν θα λειτουργήσουν σήμερα και αν μείνουν εισιτήρια, θα διατίθενται από την μπουτίκ της ομάδας μέχρι τις 15:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES