28 Οκτ 2009

ΠΑΟΚ: Σαν τελικός…

Τον αγώνα της χρονιάς παίζει ο ΠΑΟΚ στο σημερινό (14:15, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Alpha) ματς στην έδρα του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Hellas OnLine. Οι «ασπρόμαυροι» δεν θέλουν να αποχωρήσουν τόσο νωρίς από τη διοργάνωση, όπως συνέβη στο Europa League με τη Χέρενφεν.

Μάλιστα, στον «Δικέφαλο» υπολογίζουν σε μεγάλο βαθμό τα έσοδα που θα προκύψουν από το θεσμό του Κυπέλλου, προκειμένου να καλυφθεί το άνοιγμα του 1,5 εκατ. ευρώ που υπήρξε το καλοκαίρι. Σε περίπτωση αποκλεισμού αναμένεται να κλονιστεί και η εικόνα της ομάδας, ενώ δεν αποκλείεται να τεθεί και θέμα προπονητή.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, δεν έγινε ούτε χθες γνωστό πως θα παρατάξει ο Φερνάντο Σάντος τους Θεσσαλονικείς. Πιθανότατα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κρέσιτς, ο οποίος θα έχει τους Αραμπατζή, Κοντρέρας, Μαλεζά και Λίνο μπροστά του. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Βιτόλο, έχοντας στα πλάγια τον Φωτάκη (δεξιά) και τον Σορλέν (αριστερά). Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Βιεϊρίνια, αριστερό ο Κουτσιανικούλης και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Παπάζογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κουταβασίλης, Μουν, Βερόν, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Σαβίνι και Γκαρσία. Στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι Κονσεϊσάο, Μουσλίμοβιτς, Φιλομένο, Αμπουμπακαρί, Μπισέρα, Χαλκιάς (έχει υποστεί διάταση και θα φανεί την Πέμπτη ή την Παρασκευή αν θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του) και Ίβιτς.

Στο «Θ. Βαρδινογιάννης» αναμένεται να βρεθούν περίπου 500 οπαδοί του ΠΑΟΚ, που θα στηρίξουν την ομάδα τους να πάρει την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου. Αρκετοί θα ταξιδέψουν από τη Θεσσαλονίκη (χωρίς όμως να έχει γίνει οργανωμένη κίνηση), αλλά οι περισσότεροι θα προέρχονται από τους νομούς της Κρήτης.

Τα Χριστούγεννα η διάθεση των μετοχών

Τη διαδικασία που αφορά την ανοικτή διάθεση μετοχών για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ οργανώνουν το τελευταίο διάστημα οι παράγοντες του ΠΑΟΚ. Η παραπάνω διαδικασία εκτιμάται ότι θα συμπέσει με τις γιορτές των Χριστουγέννων, όπως και με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Κάτι ανάλογο έγινε και πέρυσι, όταν η διοίκηση έφερε τους Σορλέν και Λίνο με χρήματα από τις μετοχές. Οπότε είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει κάτι ανάλογο και φέτος, αφού αναζητούνται λύσεις για την επιθετική γραμμή του «Δικεφάλου».

* Τα 38 του χρόνια έκλεισε χθες ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θόδωρος Ζαγοράκης. Ο Ζαγοράκης παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις στην ΠΑΕ και στην ομάδα. Δεν έχει σταματήσει να ενδιαφέρεται για σημαντικά θέματα του «Δικεφάλου» που φυσικά βοηθάει τον Ζήση Βρύζα σε πολλά ανοικτά ζητήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES