28 Οκτ 2009

Ο πιο ξύπνιος ήταν ο Σουηδός…

  Τελικώς ο Μέλμπεργκ αποδείχθηκε πιο ξύπνιος απ΄ όλους. Έμπειρο παιδί ο Σουηδός, κατάλαβε ότι αν πήγαινε στις Σέρρες, ο Ζίκο θα τον έβαζε βασικό κι αυτόν κι έτσι δεν θα γλίτωνε το…80ο παιχνίδι του μέσα σε τρεις μήνες από την έναρξη της σεζόν.

  Είχε και κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο κι έμεινε στην Αθήνα ο Μέλμπεργκ και βρήκε την υγειά του. Τουλάχιστον πήρε μία ανάσα μόνος του. Γιατί αν περίμενε από τον προπονητή του, δεν θα την έβρισκε ποτέ.

  Θα μου πείτε, αν έπαιζε ο Μέλμπεργκ, μπορεί να μην πάθαινε τέτοιο καζίκι ο Ολυμπιακός στις Σέρρες. Εντάξει ρε παιδιά, να τους κάψουμε όλους τότε. Να τους έχουμε σαν ρομπότ να παίζουν. Και μετά από λίγο καιρό, που θα είναι ξεζουμισμένοι, να τους τα χώνουμε κιόλας αν δεν παίζουν καλά.

  Εγώ ειλικρινά δεν έχω καταλάβει, για ποιο λόγο δεν έπαιξαν χθες ο Πάντος κι ο Ντομί και δεν ξεκίνησαν ο Γιαννάκης κι ο Σοϊλέδης. Κι έπρεπε να παίξουν πάλι από την αρχή ο Γκαλέτι, ο Μπράβο, ο Μαρέσκα κι ο Όσκαρ. 4ο παιχνίδι τους μέσα σε δέκα ημέρες. Να τους ξεζουμίσουμε εντελώς; Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω. Θα έπαιζε ακόμη χειρότερα ο Ολυμπιακός; Υπήρχε και πιο κάτω;

  Πάντως, εγώ είδα ότι μπήκε ο Γιαννάκης κι έφτιαξε το γκολ και μπήκε μετά κι ο Σοϊλέδης κι από σέντρα του ο Μήτρογλου έχασε την ευκαιρία της χρονιάς…Κάνω λάθος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES