28 Οκτ 2009

ΟΣΦΠ: Προκρίνεται και με... ήττα!

Η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας δεν έχει χαθεί για τον Ολυμπιακό. Ένα μπέρδεμα του κατά τ’άλλα εξαιρετικού χθες, στο κοουτσάρισμα, Γκιγέρμο Όγιος είναι ικανό να διαγράψει την σπουδαία νίκη του Πανσερραϊκού (3-1) επί των «ερυθρόλευκων» και να ακυρώσει την… επί χόρτου πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Ο λόγος είναι ότι ο Πανσερραϊκός από το 74' ως το 78' χρησιμοποίησε έξι μη Έλληνες στην ενδεκάδα του. Σύμφωνα με τον κανονισμό στην Β' Εθνική και ο οποίος είναι δεσμευτικός και για το Κύπελλο, οι ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό θα πρέπει να έχουν υποχρεωτικά στην ενδεκάδα τους έξι Έλληνες και πέντε μη(ξένους και κοινοτικούς με τους ξένους να είναι μέχρι τρεις). Ο Γκιγιέρμο Όγιος ξεχάστηκε και στο 74' πέρασε στο παιχνίδι τον Καλί αντί του Παπάζογλου, ενώ εκείνη την στιγμή ήδη αγωνίζονταν οι Κάστρο, Σκάγκλια, Ριμόλντι, Τάντιτς και Λεοζίνιο. Βέβαια, τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αργεντινός αντιλήφθηκε το λάθος και έσπευσε να περάσει στο παιχνίδι τον Σωτήρη Κωνσταντινίδη. Το «κακό» όμως είχε γίνει…

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει δικαίωμα εντός 48 ωρών από τη λήξη της αναμέτρησης να καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα. Πιθανότατα δεν θα το αφήσει ατιμώρητο και θα ψάξει τη δικαίωσή του. Αν όντως συμβούν έτσι τα πράγματα, οι νταμπλούχοι θα εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση και θα αφήσουν εκτός τα «λιοντάρια»! Περισσότερα για τις προθέσεις των χθεσινών ηττημένων θα μάθουμε σήμερα…

«Απαράδεχτοι»!

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα και την ήττα στις Σέρρες. Στον Πειραιά ανέφεραν μετά το παιχνίδι πως: «Ημασταν απαράδεκτοι, δεν είναι εικόνα αυτή, ούτε δικαιολογείται ο αποκλεισμός», αναλογιζόμενοι φυσικά ότι αυτό το διάστημα οι εναλλακτικές λύσεις των παικτών πρώτης γραμμής είναι περιορισμένες. «Συνεχίζουμε, πρώτος στόχος ήταν και παραμένει το πρωτάθλημα», ειπώθηκε μεταξύ άλλων. Ο μόνος που είχε το κουράγιο να αναφερθεί στην αγωνιστική απόδοση της ομάδας του ήταν ο Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος με λακωνικό τρόπο δήλωσε: «Εμείς φταίμε. Ημασταν κακοί και το πληρώσαμε».

Να σημειώσουμε πως εν όψει Ατρομήτου προστέθηκε ακόμη ένας «πονοκέφαλος» στον Ζίκο. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δέχτηκε κόκκινη κάρτα στις Σέρρες και δεν μπορεί να υπολογίζεται από τον προπονητή του, όπως επίσης ο τιμωρημένος Ντουντού και οι τραυματίες Ντιόγο, Τοροσίδης, Λεονάρντο, Νταρμπισάιρ. Μένει να φανεί η κατάσταση των Ζεβλάκοφ και Μέλμπεργκ, που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES