28 Οκτ 2009

ΠΑΟ: Με προσοχή για την πρόκριση

Με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο σημερινό (17:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Alpha) παιχνίδι στην έδρα του Εορδαϊκού, στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Hellas OnLine. Μάλιστα, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης θα επιστρέψει στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού» μετά τις 22 Μαΐου 2004, όταν είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά με την «πράσινη» φανέλα. Σε ό,τι αφορά το αρχικό σχήμα που θα επιλέξει ο Χενκ Τεν Κάτε, αναμένεται να υπάρχουν εννέα ή δέκα αλλαγές σε σχέση με τον νικηφόρο αγώνα της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γκαλίνοβιτς και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Σεϊταρίδη, Βύντρα, Μπιάρσμιρ και Δάρλα. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Νίνης και ο Σιμάο, έχοντας στα πλάγια τους Χριστοδουλόπουλο (δεξιά) και Λέτο (αριστερά). Πιο μπροστά θα αγωνιστεί ο Ρουκάβινα, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Πετρόπουλος. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καρνέζης, Μαχλέλης, Καντέ, Σισέ και Γκάμπριελ.

Εκτός έμειναν ο τραυματίας Μαρίνος, αλλά και οι Κλέϊτον, Τζιόλης και Μάντζιος που δεν υπολογίζονται. Ο Τεν Κάτε άφησε στην Αθήνα τους Σπυρόπουλο, Σαριέγκι, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Σαλπιγγίδη, Ζιλμπέρτο και Τζόρβα. Όλοι οι παραπάνω θα έχουν σήμερα προπόνηση. Μάλιστα, ο Ζιλμπέρτο θα συνεχίσει την θεραπεία και ενδέχεται να προφυλαχθεί στον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει τη στήριξη περίπου 1.000 οπαδών του στο σημερινό ματς στην Κοζάνη, αφού αρκετοί φίλοι του «τριφυλλιού» από τη Βόρεια Ελλάδα θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα τους να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Την προσοχή των παικτών του στο σημερινό ματς με τον Εορδαϊκό επέστησε ο 56χρονος προπονητής, κατά τη χθεσινή του ομιλία στους παίκτες της ομάδας: «Παίζουμε με μια ομάδα Γ' Εθνικής. Εμεις είμαστε το φαβορί, πρέπει όμως να δούμε σοβαρά το παιχνίδι γιατί τέτοιες ομάδες αποκτούν τεράστιο κίνητρο όταν παίζουν με τον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες τους αντιμετωπίζουν σπουδαίους αντιπάλους, θα παίξουν παθιασμένα για να δείξουν ότι αξίζουν κι αυτοί, γι' αυτό θέλω να μπείτε κι εσείς δυνατά και να πάρετε την πρόκριση. Δεν θέλω καν να περνάει από το μυαλό σας ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο αν δεν το δείτε σοβαρά», ήταν τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES