17 Οκτ 2009

«Κατσούρ»: «Αστείο να νομίζουν ότι επιβάλλουμε αλλαγές στον Ότο»!


Ξεκάθαρη απάντηση στον… ντόρο που έχει προκληθεί για το κλίμα στα αποδυτήρια της Εθνικής ομάδας έδωσε ο Κώστας Κατσουράνης. Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο μέσος του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε ανυπόστατα τα δημοσιεύματα που «αποκαλύπτουν» ότι οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έχουν μεταξύ τους κακές σχέσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Είναι αστείο να πιστεύει έστω και ένας φίλαθλος πως μπορεί ο οποιοσδήποτε να επιβάλλει κάτι στον κ. Ρεχάγκελ»!

«Γράφτηκαν πολλά. Και όταν δεν υπάρχουν αποτελέσματα, αυτό είναι επόμενο να συμβαίνει. Αυτό που έγινε στο ημίχρονο του αγώνα με τη Λετονία ήταν ένας έντονος διάλογος ανάμεσα στον Γιούρκα (Σεϊταρίδη) και τον Καραγκούνη. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο… Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν συχνά και δεν αξίζει να τους δίνουμε περισσότερη σημασία από τη μικρή που έχουν», είπε αρχικά ο διεθνής χαφ και συνέχισε εστιάζοντας σε όσους θεωρούν ότι ο ίδιος και ο Καραγκούνης έχουν πάρει το πάνω χέρι και επιβάλλουν ορισμένες φορές αλλαγές στον Ρεχάγκελ:

«Αν είναι δυνατόν! Τον γνωρίζουν όλοι τον κ. Ρεχάγκελ από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα. Τα ίδια έκανε τότε, τα ίδια κάνει και τώρα. Και συμφωνώ απόλυτα με αυτά που είπε ο Γιώργος (Καραγκούνης) πως από την πρώτη στιγμή έβαζε στην ομάδα παίκτες που δεν παίζουν στις ομάδες τους, γι’αυτό άλλωστε είχε δεχτεί έντονη κριτική από τον Τύπο. Όμως, είναι αστείο να πιστεύει έστω και ένας φίλαθλος πως μπορεί ο οποιοσδήποτε να επιβάλλει κάτι στον κ. Ρεχάγκελ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES