17 Οκτ 2009

"Πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ..."

Με... πράσινα καπνογόνα ανά χείρας, συνθήματα υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας και κατά του αιωνίου αντιπάλου, αλλά και οριοθετώντας τον στόχο της φετινής σεζόν με την ιαχή "πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ...", 100 και πλέον οπαδοί του "τριφυλλιού" υποδέχθηκαν την αποστολή των "πρασίνων" το απόγευμα του Σαββάτου (17/10) στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης.
Ξεχωριστή αποθέωση γνώρισαν οι Τζιμπρίλ Σισέ, Σεμπάστιαν Λέτο, Σωτήρης Νίνης και Γιώργος Καραγκούνης, οι οποίοι άκουσαν το όνομά τους να γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Παναθηναϊκού, που τους ζητούσαν τη νίκη επί της Καβάλας, ώστε να κάνουν το "7 στα 7" και να παραμείνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους φιλάθλους, ενώ δεν παρέλειψαν να τους υποσχεθούν πως θα τα δώσουν όλα για τη νίκη επί της Καβάλας, αλλά και γενικότερα για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.
Στην Παιανία ο Πατέρας, κλειστά χαρτιά ο Τεν Κάτε
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νικόλας Πατέρας πήγε το πρωί του Σαββάτου στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, που έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή, ωστόσο δεν θέλησε να μιλήσει στους παίκτες και απλώς αρκέστηκε να παρακολουθήσει το πρόγραμμα μαζί με τον football manager του "τριφυλλιού", Κώστα Αντωνίου. Η παρουσία του και μόνο όμως είχε τη δική της σημασία...

Σε ότι αφορά τα πλάνα του Χενκ Τεν Κάτε για τον αγώνα με τους "αργοναύτες", ο ολλανδός τεχνικός δεν έχει ανοίξει πλήρως τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Παπακώστα. Είναι αλήθεια ότι ο τεχνικός των "πρασίνων" σκέφτεται να πραγματοποιήσει αλλαγές, αφού αρκετοί διεθνείς παίκτες έχασαν πολλές προπονήσεις και επέστρεψαν καταπονημένοι από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες.
Μια πιθανή ενδεκάδα, που αναμένεται να ξεκινήσει τον αγώνα με τους "κυανόλευκους" είναι η ακόλουθη: Τζόρβας, Βύντρα, Μπιέρσμιρ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Λέτο, Σαλπιγγίδης και Σισέ. Δεν αποκλείεται, ωστόσο να πάρει φανέλα βασικού είτε ο Νίνης, είτε ο Ρουκάβινα.
Οι "πράσινοι" θα έχουν και την συμπαράσταση 4.000 οπαδών τους στο "Ανθή Καραγιάννη" και μια μικρή πρόγευση για το τί θα επακολουθήσει στο ματς πήραν με την άφιξή τους στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES