17 Οκτ 2009

ΠΑΟΚ: Με νέο «αέρα»


Το πρώτο του επίσημο παιχνίδι επί προεδρίας Ζήση Βρύζα δίνει απόψε (NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports1) ο ΠΑΟΚ, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο γήπεδο της “Τούμπας”. Στον απόηχο των διοικητικών ανακατατάξεων, γύρω από το «καθαρά» αγωνιστικό κομμάτι περιστρέφεται και πάλι το ενδιαφέρον του κόσμου.

Ορισμένα από τα προβλήματα τραυματισμών ξεπεράστηκαν, αν και φαίνεται αδύνατο να αποφευχθούν για ακόμα μία φορά φέτος, οι αλχημείες, στην προσπάθεια να καταρτιστεί μία αξιόμαχη ενδεκάδα. Ο Φερνάντο Σάντος προσανατολίζεται να παρατάξει τον “Δικέφαλο του Βορρά” με σύστημα 4-3-3. Ο Χαλκιάς θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα, από τα δεξιά προς τα αριστερά θα ξεκινήσουν οι Αραμπατζής, Τσιρίλο, Κοντρέρας και Λίνο. Η τριπλέτα του κέντρου θα αποτελείται από τους Γκαρσία (κόφτης), Σορλέν και Ίβιτς.

Στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής θα πάρει φανέλα βασικού ο Κονσεϊσάο, ενώ στο αριστερό ο Βιεϊρίνια. Μοναδικός προωθημένος ο Παπάζογλου. Στον πάγκο πιθανότατα θα κάτσουν οι Φωτάκης και Κουτσιανικούλης, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός κρίνει ότι αυτό θα ήταν προτιμότερο, δεδομένου ότι επιβαρύνθηκαν από τους αγώνες με την Εθνική των Ανδρών, και αυτή των Ελπίδων, αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES