17 Οκτ 2009

ΑΡΗΣ: «Κατάληψη» στο Παγκρήτιο, στόχος η νίκη!


Να μην επαναλάβει το ίδιο «λάθος»με πέρυσι θέλει σήμερα στην Κρήτη (16:45) ο Άρης. Συγκεκριμένα την προηγούμενη χρονιά οι Θεσσαλονικείς είχαν υποστεί «βαριά» ήττα από τον Εργοτέλη με σκορ 3-0, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να ζήσουν πάλι. Σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι, οι «κίτρινοι» θα έχουν στο πλευρό τους πολλούς φίλους της ομάδας.

Για την ακρίβεια αυτό που θα συμβεί σήμερα δεν θα έχει προηγούμενο... Οι οπαδοί του Άρη, αναμένεται να κάνουν «κατάληψη» στο Παγκρήτιο, αφού η σημερινή κερκίδα θα είναι η πολυπληθέστερη που έχει βρεθεί ποτέ στο πλευρό της ομάδας, σε αγώνα στην Κρήτη

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Μαζίνιο όπως δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου θα παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2 και ρόμβο στη μεσαία γραμμή. Ίδιο συστημα, δηλαδή, με αυτή που χρησιμοποίησε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια εκτός έδρας, με Παναθηναϊκό και Πανθρακικό.

Στην αποστολή των 18 ποδοσφαιριστών για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη επέστρεψαν οι Ναφτί, Πρίττας και Λαμπριάκος, που δεν ταξίδεψαν στην Κομοτηνή. Ο Σεμπαστίαν Αμπρέου, τελικά έμεινε εκτός αποστολής , αφού κρίθηκε ανέτοιμος ύστερα από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ουρουγουάης. Νέο πρόσωπο στην αποστολή θα είναι ο Πιοβεζάν, ο οποίος συμπεριλήφθηκε για πρώτη φόρα αντί του Μίχαλ Πέσκοβιτς που ήταν σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια η εναλλακτική λύση πίσω από τον Σηφάκη.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός φαίνεται πως έχει καταλήξει στους δέκα από τους έντεκα που θα ξεκινήσουν στο παιχνίδι. Το ερωτηματικό αφόρα τη θέση του αμυντικού χαφ, που διεκδικούν Πρίττας και Ναφτί. Το προβάδισμα το έχει ο Πρίττας αφού ο Τυνήσιος επιστρέφει μετά από έναν τραυματισμό και δεν είναι 100% έτοιμος. Ο Μαζίνιο αναμένεται βέβαια να κάνει και άλλες αλλαγές. Στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Κριστιάν Νασούτι θα είναι ο Θέμης Κουλοχέρης. Τη δεξιά πτέρυγα θα καλύψει ο Νέτο και την αριστερή ο Αράνο ενώ, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μιχάλης Σηφάκης

Στη μεσαία γραμμή και δεξιά του αμυντικού μέσου θα αγωνιστεί ο Φλάβιο και αριστερά ο Φερνάντες. Στην κορυφή του ρόμβου θα είναι ο Λεάντρο Γκρασιάν. Το επιθετικό δίδυμο του Άρη θα είναι ο Κόκε με τον Κάμπορα.

Συνάντηση με τον Ατζέντη του Νασούτι

Σήμερα (17/10) θα βρίσκεται στην Ελλάδα ο ατζέντης του Κριστιάν Νασούτι, Χουάν Μπέρος. Κατά την διάρκεια παραμονής του στην Ελλάδα θα συναντηθεί με τους διοικούντες των «κιτρίνων», πιθανότατα την Κυριακή για να συζητήσουν το θέμα της απόκτησης των δικαιωμάτων του παίκτη από τη Ρίβερ Πλέιτ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ατζέντης του Νασούτι εκπροσωπεί και τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Ίσμαελ Μπλάνκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES