17 Οκτ 2009

Η Διαιτησία της αγωνιστικής-5ου ομίλου Δ΄Εθνικης

> Στο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής ανάμεσα στον Σκουφά Κομποτίου και την Βολίδα Μέσης διαιτητής θα είναι ο Τσιρώνης από την Αιτωλοακαρνανία, ο οποίος σε 2 αγώνες που έχει σφυρίξει έχει φέρει ένα Χ και ένα Διπλό, τέρματα 1-2 και μία κόκκινη.


-> Στα Γιάννενα, Ανατολή και Ναυπακτιακός Αστέρας θα έχουν διαιτητή τον Βουτσινά από την Κέρκυρα, ο οποίος σε έναν αγώνα που έχει σφυρίξει έχει φέρει Διπλό, 2-3 τέρματα και μία κόκκινη.


-> Το ίδιο συμβαίνει και στο παιχνίδι του Απόλλωνα Ευπαλίου με την Προοδευτική Περάματος, καθώς ο Κεκέλος που θα σφυρίξει το ματς έχει φέρει ένα Διπλό, τέρματα 1-4.


-> Στο επόμενο παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάργας και τον Θεσπρωτό, ο Γραμματικόπουλος από την ΕΠΣ Αχαϊας έχει φέρει ένα Χ, 1-1 τέρματα και μία κόκκινη.


-> Στα Ρόκκα, ο τοπικός Αστέρας θα υποδεχτεί την Λευκίμμη με διαιτητή τον Λύτρα Μ. από την Φωκίδα, ο οποίος σε ένα ματς έχει φέρει ένα Χ, με 2-2 τέρματα αλλά και 2 πέναλτι και μία κόκκινη.


-> Τέλος στα παιχνίδια ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ-ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ, ΑΡΑΧΘΟΣ ΠΑΧΥΚΑΛΑΜΟΥ-ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ και ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ-ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ οι διαιτητές θα σφυρίξουν για πρώτη φορά.


-> Ενώ για πρώτη φορά οι Μαζαράκης Θ. (Πρέβεζας) και Καλιακάτσος Δ. (Άρτας) δεν θα σφυρίξουν κάποιο παιχνίδι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES