17 Οκτ 2009

Εθνικός-Εθνικός Αστέρας 1-2

Εθνικός-Εθνικός Αστέρας 1-2Το ματς διεξήχθη υπό βροχή με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας και τους φιλοξενούμενους να χτυπούν τις αντεπιθέσεις. Ο Ξενοφών Μοσχογιάννης, αποδείχτηκε μοιραίος παίκτης για την ομάδα του.

Ο Βραζιλιάνος Ζουαρί στο 4' άνοιξε το σκορ με σουτ έξω από την περιοχή. Ο Εθνικός είχε την υπεροχή στα επόμενα λεπτά απέναντι στην ομάδα της Καισαριανής που σταδιακά άρχισε να ανεβάζει την απόδοση της και να ισορροπεί το παιχνίδι.

Ο Εθνικός Αστέρας ισοφάρησε λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με αυτογκόλ του Μοσχογιάννη, δίνοντας διαφορετική τροπή στο ματς.

Παρότι η ισοπαλία ήταν το ζητούμενο, σύμφωνα με την εικόνα που παρουσίασαν οι Καισαριανιώτες πήραν το "διπλό" με σουτ του Χωριανόπουλου στο 76', μετά από παρέμβαση του Μοσχογιάννη.

Πλέον, η ομάδα του Αντώνη Μανίκα βρίσκεται στους πρωτοπόρους σε αντίθεση με τον Εθνικό που έχασε την ευκαιρία να αναρριχηθεί και άλλο στην κατάταξη.

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Εθνικού Αστέρα Δημήτρης Xωριανόπουλος τόνισε σε δηλώσεις του μετά το ματς στην ΕΤ3: "Παιχνίδι με παιχνίδι φροντίζουμε να γινόμαστε καλύτεροι και στόχος μας είναι να κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Αιφινιδιαστήκαμε από το πρώτο γκολ αλλά μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι και πήραμε μία δίκαιη νίκη". Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Σουλογάνης, Γκράϊμς, Παγώνης, Σύρος, Μοσχογιάννης, Σιλιγαρδάκης, Δήμος (56' Ραμπαβίλας), Σουμπίνιο, Χαϊκάλης, Χαλαουάνι (55' Φαρινόλα), Ζουαρί (71' Κωστάκης).

Εθνικός Αστέρας (Αντώνης Μανίκας): Γκίτκος, Παριανός, Κολόκας (29' Διαμάντης), Τραορέ, Καρατζάς, Κριπιντίρης, Χωριανόπουλος, Ουκάρ, Τζημόπουλος, Λουάμο (65' Προβατίδης), Γκουέϊ (86' Σικαλόπουλος).

Παρασκευή 16/10
Αιγάλεω-Κέρκυρα 2-2
Σάββατο 17/10
Εθνικός-Εθνικός Αστέρας 1-2
Κυριακή 18/10
Δόξα Δράμας-Ολυμπιακός Βόλου
Καλαμάτα-Αγροτικός Αστέρας
Ιωνικός-Πιερικός
Θρασύβουλος-Ηλιούπολη
Ρόδος-ΟΦΗ
Αναγ. Καρδίτσας-Παναιτωλικός
Δευτέρα 19/10
Πανσερραϊκός-Διαγόρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES