30 Σεπ 2009

Μπάγεβιτς: «Ισμαέλ, τι φταίει;»

Τη γνώμη του Ισμαέλ Μπλάνκο για την αγωνιστική πτώση της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα ζήτησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός είχε τετ-α-τετ στη χθεσινή προπόνηση με τον Αργεντινό επιθετικό και θέλησε να διαπιστώσει αν ο παίκτης έχει επηρεαστεί από την κριτική που δέχεται από μερίδα του Τύπου για την αφλογιστία του.

Ο 61 ετών προπονητής επιθυμούσε να ακούσει την εξήγηση του «Ζορό», αλλά και την άποψή του για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας. Ο «Ντούσκο» στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όταν είπε πως οι παίκτες της «Ένωσης» περπατάνε, είχε εξαιρέσει τον Μπλάνκο και τον Αραούχο. Ο Μπάγεβιτς ελπίζει ότι αν «αναγεννηθεί» ο Μπλάνκο, τότε οι «κιτρινόμαυροι» θα μπορέσουν να πάρουν κάποια θετικά αποτελέσματα.

Μάλιστα, ο Σερβοέλληνας προπονητής ζήτησε από τον Αργεντινό να μένει μέσα στην περιοχή και να μη χάνει ενέργεια και δυνάμεις μακριά από αυτήν. Δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα ο τεχνικός της ΑΕΚ να έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση και με άλλους βασικούς παίκτες, ώστε να ανεβάσει το ηθικό της ομάδας και να καταλάβει «τις πταίει».

«Αυτούς προσέξτε…»

Την προσοχή των παικτών της ΑΕΚ σε πέντε Λάτιν ποδοσφαιριστές της Μπενφίκα εν όψει του αυριανού (20:05, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ANT1) αγώνα στο ΟΑΚΑ επέστησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός θεωρεί ότι οι πιο απειλητικοί ποδοσφαιριστές των «αετών» είναι οι τέσσερις Αργεντινοί Αϊμάρ, Σαβιόλα, Καρντόσο, Ντι Μαρία και ο Βραζιλιάνος Λουιζάο που «πολύ δυνατός και απειλητικός στα στημένα».

Η «Ένωση» θα προσπαθήσει για το καλύτερο κόντρα στην πορτογαλική ομάδα και ο Μπάγεβιτς προσανατολίζεται να παρατάξει με 4-3-2-1 την ομάδα του. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες, για διάφορους λόγους, τους Γκερέιρο (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής), Αραούχο (κόκκινη με Έβερτον), Μάκο (υποφέρει από γαστρεντερίτιδα), Ζεράλδο και Ενσαλίβα.

Η 19μελής αποστολή για το ματς με την Μπενφίκα είναι η εξής: Σάχα, Αραμπατζής, Καφές, Χέρσι, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Λεονάρντο, Μαντούκα, Γιάχιτς, Καράμπελας (μπήκε τη Δευτέρα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων), Μπλάνκο, Παυλής, Γιαχάγια, Ιορντάκε, Γεωργέας, Σκόκο, Ταχτσίδης, Αρσε, Γκέντσογλου.

Ερωτηματικό οι μέτοχοι…

Δεδομένο θεωρείται στην ΑΕΚ ότι υπάρχει πρόβλημα με την χρηματοδότηση της ΠΑΕ, κάτι που παραδέχτηκε και ο Νίκος Νοτιάς στη χθεσινή του δήλωση. Η κατάσταση για την «Ένωση» παραμένει εξαιρετικά δύσκολη, αφού ο Πόλυς Χατζηϊωάννου, που στήριζε σημαντικά την ΑΕΚ, δεν συμβάλει οικονομικά από τον Ιούλιο.

Από την πλευρά του, ο κ. Νοτιάς, που έχει αναλάβει το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα, έχει αυτή τη στιγμή τους Πέτρο Παππά, Νάσο Θανόπουλο και Παντελή Αθηνή δίπλα του. Η αποτυχία στην αναζήτηση νέων επενδυτών αποτελεί ερωτηματικό για το αν οι «κουρασμένοι» μέτοχοι θα συνεχίσουν να στηρίζουν την επένδυσή τους;

* Έφεση για την ποινή των τριών αγωνιστικών που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA στον Κάρλος Αραούχο για την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στον αγώνα με την Έβερτον κατέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Στην «Ένωση» ελπίζουν ότι θα μειωθεί η τιμωρία του Αργεντινού μπακ, ο οποίος είναι από τους ελάχιστους παίκτες που ξεχωρίζουν.

* Χίλια εισιτήρια των 25 ευρώ θα δοθούν στην ΑΕΚ για τον εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας με την Ξάνθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES