30 Σεπ 2009

ΟΣΦΠ: Είναι στο χέρι του...

Το «όνειρο» της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League έμεινε ζωντανό για τον Ολυμπιακό, μετά την ήττα (2-0) στην έδρα της Άρσεναλ και την ισοπαλία (1-1) στο ματς Άλκμααρ-Σταντάρ Λιέγης. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν χθες σε εξαιρετική βραδιά τον Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος μέχρι το 78’ κρατούσε ανέπαφη την εστία του.

Καλό ήταν και το αμυντικό δίδυμο Μέλμπεργκ-Α. Παπαδόπουλου, οι οποίοι προσπάθησαν να απομακρύνουν τους «κανονιέρηδες» από το τέρμα του 38χρονου τερματοφύλακα. Επίσης, καλές εντυπώσεις άφησε ο Λεντέσμα, που ήταν ο «βράχος» στο κέντρο της μεσαίας γραμμής των Πειραιωτών.

Η ομάδα του Ζίκο πιέστηκε αρκετά από τους Άγγλους και αν δεν υπήρχε ο Νικοπολίδης, το σκορ του χθεσινού αγώνα θα ήταν ιδιαίτερα βαρύ. Παρόλα αυτά, μέχρι το 78’ οι πρωταθλητές Ελλάδας κρατούσαν την ισοπαλία, αλλά πλήρωσαν την κούραση των τελευταίων υποχρεώσεων της ομάδας (σ.σ.: έχουν παίξει πέντε αγώνες σε 15 ημέρες με την ίδια ενδεκάδα).

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός κρατά στα χέρια του την πρόκριση και πρέπει να πάρει το «τρίποντο» κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης στις 20 Οκτωβρίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ώστε να μην χάσει την ευκαιρία να περάσει στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τώρα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το σαββατιάτικο (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) ματς στο γήπεδο του Λεβαδειακού, που είναι το τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής εν όψει του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Ο μόνος προβληματισμός που έχει ο Ζίκο είναι πώς θα παρατάξει πιο «φρέσκια» την ομάδα του κόντρα στους Βοιωτούς, εφόσον δεν προέκυψε κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος δεν υπολογίζει τον Γκαλέτι (σ.σ.: αναμένεται να επιστρέψει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος), τον Νταρμπισάιρ βρίσκεται στο Βέλγιο (σ.σ.: προτιμήθηκε αντί να είναι στην Αγγλία αυτές τις ημέρες, να είναι κοντά στον Λίβεν, που του έχει δώσει το πρόγραμμα, ώστε να τον επιβλέπει) και τον Σοϊλέδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES