30 Σεπ 2009

ΞΑΝΘΗ: Δεν γνωρίζουν κάτι για Γκρζέλακ

Άγνοια δηλώνουν στη Skoda Ξάνθη για το θέμα της αποδέσμευσης του Ράφαλ Γκρζέλακ από τη Στεάουα. Όπως ανέφερε χθες ο ρουμάνικος Τύπος, η Στεάουα Βουκουρεστίου αναμένεται να ακυρώσει τη συμφωνία, αφού δεν είναι ικανοποιημένη από την παρουσία του Πολωνού μέσου.

Αν τελικά επαληθευτεί το σχετικό δημοσίευμα, θα σημάνει αυτομάτως την επιστροφή του στους ακρίτες. Από την πλευρά τους, οι Ακρίτες υποστηρίζουν ότι δεν έχουν σχετική ενημέρωση ούτε από τον 27χρονο χαφ ούτε από τους Ρουμάνους.

Βακουφτσής: «Η προσοχή μας στην ΑΕΚ»

Την άποψή του ότι το δευτεριάτικο (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕΤ) ματς με την ΑΕΚ στα Πηγάδια είναι σημαντικό εξέφρασε ο Γιώργος Βακουφτσής: «Η προσοχή μας είναι στραμμένη στον αγώνα της Δευτέρας. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Η ΑΕΚ προέρχεται από δύο ήττες στο πρωτάθλημα και αυτό δυσκολεύει το έργο μας. Ωστόσο, έχουμε ποιότητα και ως ομάδα και ως μονάδες και πιστεύω πως αυτό θα βγει στον αγωνιστικό χώρο. Χρειαζόμαστε τη νίκη και μπορούμε να την πετύχουμε», τόνισε ο επιθετικός της ακριτικής ομάδας.

* Στις εθνικές ομάδες των χωρών τους κλήθηκαν οι Ζντένο Στρμπα, Ναμπίλ Ταϊντέρ και Αλ Σαϊφί. Επίσης οι Ριζογιάννης, Βασιλακάκης κλήθηκαν στην Ελπίδων και ο Μάνταλος στη Νέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES