30 Σεπ 2009

Οριστικά δύο γκρουπ

Οι οκτώ ομάδες της ζώνης της Ευρώπης που θα συμμετάσχουν στα μπαράζ του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής θα χωριστούν σε ισχυρούς και αδύναμους, όπως αποφάσισε χθες η εκτελεστική επιτροπή της FIFA και ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ζεπ Μπλάτερ.

Η δυναμικότητα (ισχυροί και αδύναμοι) των δεύτερων ομάδων των ομίλων της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα ξεκαθαρίσει στις 16 Οκτωβρίου, όταν θα ανακοινωθεί η κατάταξη της FIFA (ranking).

Η Ελλάδα ελπίζει να κατακτήσουν τη δεύτερη θέση στον όμιλό τους οι Ουκρανοί (αντί των Κροατών) ή οι Σουηδοί (αντί των Πορτογάλων) για να μπορέσει να μπει στους ισχυρούς. Η κλήρωση των μπαράζ θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου στη Ζυρίχη και θα γίνουν δύο κληρώσεις: μία για τα ζευγάρια και μία για τις έδρες.

Σίγουρος ο Νίνης

Ο Σωτήρης Νίνης και ο Βασίλης Πλιάτσικας δεν κλήθηκαν από τον Νίκο Νιόπλια στην Εθνική Ελπίδων για τους αγώνες με Πορτογαλία και Λιθουανία που θα γίνουν 9 και 13 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2011, αφού ο δεύτερος έχει κληθεί ήδη από τον Ότο Ρεχάγκελ και ο δεύτερος θεωρείται βέβαιο ότι θα κληθεί από τον προπονητή της Εθνικής Ανδρών. Εν τω μεταξύ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα βρεθεί τη Δευτέρα (05/10) στο ΟΑΚΑ, όπου θα παρακολουθήσει τον αγώνα Παναθηναϊκός-Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES