30 Σεπ 2009

Λέτο: «Τα πάντα για τη νίκη»

Το σύνθημα εν όψει του αυριανού (22:05, NovaΣΠΟΡ FΜ 94,6 και ΑΝΤ1) αγώνα με την Ντιναμό Βουκουρεστίου για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League έδωσε ο Σεμπάστιαν Λέτο, κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για τη Ρουμανία. «θέλω να πω στους φίλους του Παναθηναϊκού ότι θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη», δήλωσε ο Αργεντινός μέσος. Από την πλευρά του, ο Σιμάο ανέφερε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι όλα είναι σημαντικά και φυσικά θέλουμε την νίκη ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Ο Σεμπαστιάν Λέτο δήλωσε «Σίγουρα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ και το σημαντικό είναι να νικήσουμε. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν ξέρω πολλά για την Ντιναμό. Γνωρίζουμε ότι έχει αρκετά δυνατούς παίκτες και πρέπει να ήμαστε προσεκτικοί. Πρέπει να παίξουμε καλά, να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και να είμαστε κινητικοί. Πρέπει να έχουμε καλή ψυχολογία και να σκοράρουμε πρώτοι. Έχουμε ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα και είμαι χαρούμενος για το 5 στα 5 που μας βοηθάει στη ψυχολογία. Θέλω να πω στους φίλους του Παναθηναϊκού ότι θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη».

Από την πλευρά του, ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ υποστήριξε ότι οι «πράσινοι» πρέπει να παρουσιάσουν το καλό τους εαυτό, προκειμένου να «αποδράσουν» με το «τρίποντο» από το Βουκουρέστι: «Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι όλα είναι σημαντικά και φυσικά θέλουμε την νίκη ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES