29 Σεπ 2009

Κόντρα στα «κανόνια»!

Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θέλει ο Ολυμπιακός στο αποψινό (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Mega) παιχνίδι με την Άρσεναλ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Οι «κανονιέρηδες» είναι το φαβορί της αναμέτρησης, όμως οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να κάνουν τη «ζημιά» και να φύγουν με κάτι καλό από το «Emirates Stadium». Οι Πειραιώτες προέρχονται από τέσσερις σερί νίκες, οι οποίες άλλαξαν την ψυχολογία της ομάδας και έχουν δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ζίκο, ο Βραζιλιάνος δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις και θα παίξουν οι ένδεκα ποδοσφαιριστές που έχουν βγάλει το τελευταίο διάστημα τα κάστανα από τη φωτιά. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθήσει ο Νικοπολίδης και στην άμυνα μπροστά του, από δεξιά προς αριστερά, θα βρίσκονται οι Ζεβλάκοφ, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ και Μπράβο.

Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Λεντέσμα, έχοντας δίπλα του τον Τοροσίδη (δεξιά) και τον Ντουντού (αριστερά). Δεξί χαφ θα είναι ο Ζαϊρί, αριστερό ο Λεονάρντο και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Ντιόγο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Παναγόπουλος, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Πάντος, Κ. Παπαδόπουλος, Όσκαρ, Μαρέσκα, Γ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης και Μήτρογλου.

http://resources.sport-fm.gr/Imaginator/supersportFM/images/news/09/09/29/184145.jpg?w=400Ο Βραζιλιάνος, κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας, ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού να δείξουν το απαιτούμενο πάθος στο παιχνίδι με την Άρσεναλ. «Μην ασχολείστε με την κερκίδα. Αν το κάνετε, έχουμε τελειώσει. Δεν παίζει ο κόσμος μπάλα. Παίξτε με καρδιά, ψυχή και μυαλό, συγκεντρωθείτε στο παιχνίδι σας. Οι ομάδες κερδίζουν στο γήπεδο», ήταν τα λόγια του Ζίκο, ο οποίος όταν μιλούσε για τον κόσμο, έδειχνε με το χέρι του την εξέδρα και όταν μίλησε για την καρδιά, χτύπησε με το χέρι του την καρδιά του

Στην Αθήνα έμεινε ο Γκαλέτι (σ.σ.: αναμένεται να επιστρέψει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων), ο Νταρμπισάιρ είναι ξανά στο Βέλγιο (σ.σ.: προτιμήθηκε αντί να είναι στην Αγγλία αυτές τις ημέρες, να είναι κοντά στον Λίβεν, που του έχει δώσει το πρόγραμμα, ώστε να τον επιβλέπει) και ο Σοϊλέδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES