29 Σεπ 2009

ΠΑΟ: Με... συνταγή ντέρμπι!


Η εν Ελλάδι προετοιμασία του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε και την Τετάρτη η αποστολή θα ταξιδέψει στη Ρουμανία για τον αγώνα με την Ντιναμό Βουκουρεστίου, στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League. Ο Σεντρίκ Καντέ πέρασε τα… τεστ και είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην κρίσιμη αναμέτρηση της Πέμπτης, στην οποία οι «πράσινοι» θα παραταχθούν κατά πάσα πιθανότητα με την δοκιμασμένη- επιτυχημένη ενδεκάδα του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Τόσο το σχήμα (4-3-2-1), όσο και τα πρόσωπα δεν αναμένεται να προκαλέσουν έκπληξη. Εκείνο που θα αλλάξει ο Τεν Κάτε είναι η τακτική, αφού ο Κατσουράνης θα γυρίσει λίγο πιο πίσω δεξιά από τον Σιμάο, με τον Ζιλμπέρτο να παίζει αριστερά του, πιο μπροστά τους Καραγκούνη, Λέτο και κορυφή τον Σαλπιγγίδη. Στην άμυνα, εφόσον ξεκινήσει τελικά βασικός θα αποτελείται από τα αριστερά προς τα δεξιά, από τους: Καντέ, Σαριέγκι, Μπιέρσμιρ και Βύντρα. Στο τέρμα θα μείνει ο Τζόρβας.

Εν τω μεταξύ, ο Παναθηναϊκός δεν συμπληρώνει ούτε 18άδα! Η τιμωρία του Σισέ, οι τραυματισμοί των Δάρλα (ατομικό), Σπυρόπουλου (ατομικό), Πετρόπουλου, Μαρίνου (ατομικό) και το γεγονός ότι δεν έχει δηλωθεί ο Σεϊταρίδης (ίσως να είναι έτοιμος με Λάρισα) στην UEFA, όπως και οι Μάντζιος, Κλέιτον, αφήνουν τον Τεν Κάτε με 18 ετοιμοπόλεμους παίκτες εν όψει Ντιναμό, εκ των οποίων οι τρεις είναι τερματοφύλακες.

Το πρόγραμμα με την Ντιναμό

Στις 10:55 με πτήση τσάρτερ θα μεταβεί αύριο στη Ρουμανία ο Παναθηναϊκός. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θα μιλήσει στο «Dinamo Stadium» αύριο στις 18:30. και η προπόνηση των «πρασίνων» θα ξεκινήσει μισή ώρα αργότερα στο ίδιο μέρος.

Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή των γηπεδούχων θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο στις 17:30 και η προπόνηση της Ντιναμό Βουκουρεστίου θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο τους, που βρίσκεται είκοσι χιλιόμετρα έξω από την πόλη, στις 20:00.

Ο Τζόρβας «ακυρώνει» τη μεταγραφή γκολκίπερ

Ικανοποίηση έχουν προκαλέσει στον Παναθηναϊκό οι τελευταίες εμφανίσεις του Αλεξ Τζόρβα. Ο διεθνής τερματοφύλακας δεχόταν συγχαρητήρια χθες απ' όλους τους συμπαίκτες του, αλλά και φίλους του, τους ευχαριστούσε και έλεγε: «Καλά ήταν, κοιτάμε το επόμενο ματς». Ο 27χρονος γκολκίπερ είναι ποδοσφαιριστής χαμηλών τόνων και έχει κερδίσει δίκαια τη θέση του στην ενδεκάδα.

Αυτό το διάστημα, που δουλεύει με τον Αλεξούδη, βελτιώθηκε: στη σωματοδομή (ελαστικότητα), στην ταχύτητα (έγινε ακόμα πιο γρήγορος), στις κινήσεις εντός περιοχής (έχει περιορίσει τις περιττές κινήσεις και δεν πέφτει εύκολα. Μάλιστα, ο Τζόρβας δουλεύει ακόμα και στα ρεπό του. Αν ανταποκριθεί στα συνεχή ματς που θα αγωνιστεί, οι «πράσινοι» δεν πρόκειται τον Γενάρη να προχωρήσουν σε απόκτηση γκολκίπερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES