29 Σεπ 2009

Νοτιάς: «Συνεχίζουμε μαζί»

Φρένο στα σενάρια που τον ήθελαν να σταματά την χρηματοδότηση της ΑΕΚ έβαλε με δήλωση του ο Νίκος Νοτιάς. «δεν έχει αλλάξει κάτι, όσον αφορά τις προθέσεις μου για τις μετοχές μου, ενώ οι εργασίες για το προπονητικό κέντρο προχωρούν κανονικά και θα ολοκληρωθούν» αναφέρει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ που παραδέχτηκε ότι υπάρχει πρόβλημα θέμα με την χρηματοδότηση από την στιγμή που δεν βρέθηκαν νέοι επενδυτές.

Δημοσίευμα της «Εξέδρας» ανέφερε την Τρίτη (29/9) πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Νοτιάς, είναι κοντά στην απόφαση να σταματήσει οριστικά να χρηματοδοτεί την ομάδα Παράλληλα, η εφημερίδα ανέφερε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να παραχωρήσει το προπονητικό κέντρο, όντας απογοητευμένος από τις καθυστερήσεις στην υλοποίηση του σχεδίου, καθώς και τη δυσπιστία των μετόχων και μερίδας οπαδών.

Η απάντηση του Νίκου Νοτιά ήταν άμεση αφού με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ τονίζει ότι οι προθέσεις του δεν έχουν αλλάξει τόσο για τις μετοχές όσο και για το προπονητικό κέντρο ενώ στέλνει ενωτικό μήνυμα και στους φιλάθλους της ομάδας.

Η δήλωση του Νίκου Νοτιά:

«Το τελευταίο διάστημα λέγονται πολλά και γράφονται ακόμη περισσότερα. Όντως υπάρχει ένα θέμα με την χρηματοδότηση της ΠΑΕ, με δεδομένη και την αποτυχία στην προσπάθεια που έγινε για την ανεύρεση νέου επενδυτή.

Από την πλευρά μου δεν έχει αλλάξει κάτι, όσον αφορά τις προθέσεις μου για τις μετοχές μου, ενώ οι εργασίες για το προπονητικό κέντρο προχωρούν κανονικά και θα ολοκληρωθούν, προκειμένου η ομάδα μας να μετακομίσει σε έναν χώρο που αρμόζει στην ιστορία της.

Όταν έρθω στην Ελλάδα θα αναλάβω πρωτοβουλίες, πάντα με σκοπό το συμφέρον της ΑΕΚ. Γνωρίζω ότι οι φίλαθλοί μας είναι στενοχωρημένοι, μετά τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα της ομάδας, όμως πρέπει να συνεχίσουμε μαζί την προσπάθειά μας, αφού ο στόχος όλων μας είναι κοινός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES