29 Σεπ 2009

Επιστροφή υπό προϋποθέσεις για Ρονάλντο…


Η επιστροφή του Ρονάλντο στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας αποτελεί σοβαρό ενδεχόμενο, απαιτεί όμως και προσπάθεια από πλευράς του «φαινομένου». Έτσι τουλάχιστον σχολίασε ο πρόεδρος της CBF (Συνομοσπονδία Βραζιλιάνικου Ποδοσφαίρου) Ρικάρντο Τεϊξέιρα, όταν ερωτήθηκε για το πόσο πιθανή είναι η επανεμφάνιση του Ρονάλντο, με τα χρώματα της «σελεσάο».

Ο 33χρονος πια Ρονάλντο έχει θέση στην εθνική ομάδα της χώρας του, αρκεί να βρίσκεται σε αντίστοιχη φόρμα με αυτήν που βρισκόταν στο Μουντιάλ του 2002, όταν και έλαμψε στα γήπεδα της Νοτίου Κορέας και της Ιαπωνίας, οδηγώντας την Βραζιλία στην κατάκτηση του τροπαίου, άποψη με την οποία συμφωνεί και ο Τεϊξέιρα. Ο 62χρονος άνδρας προχώρησε και σε περαιτέρω δηλώσεις για την πολυαναμενόμενη επανεμφάνιση: «Αν καταφέρει να επανέλθει στις εμφανίσεις του παρελθόντος, τότε θα είναι ο πρώτος που θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της «σελεσάο», για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής».

Να σημειώσουμε πως ο Ρονάλντο επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την Κορίνθιανς, μετά από δυόμισι μήνες απουσίας του, λόγω τραυματισμού στο αριστερό χέρι και μάλιστα σκόραρε στην ισόπαλη αναμέτρηση της Κυριακής με την Σάο Πάολο. Παρόλα αυτά, είναι φανερό πως το «φαινόμενο» απέχει πάρα πολύ από το να βρει την παλιά καλή του φυσική κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES