31 Μαΐ 2010

Πατέρας: «Σεβαστείτε την απόφασή μου»

Πατέρας: «Σεβαστείτε την απόφασή μου»Ο Νικόλας Πατέρας δεν θα συνεχίσει στην προεδρία του Παναθηναϊκού οριστικά και αμετάκλητα. «Σεβαστείτε την απόφαση μου» τονίζει ο κ. Πατέρας σε δήλωση του ενώ ξεκαθαρίζει ότι θα παραμείνει μέλος του Δ.Σ. και ότι θα συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Ο Νικόλας Πατέρας αποκαλύπτει επίσης ότι είχε προτείνει για την προεδρία κατά σειρά τους: Παύλο Γιαννακόπουλο, Γιάννη Βαρδινογιάννη και Θανάση Γιαννακόπουλο αλλά όλοι τους αρνήθηκαν.

Τέλος ο πρώην πρόεδρος των πράσινων στέλνει μήνυμα για ενότητα: «Δεν είναι ώρα για λαϊκά δικαστήρια. Μην αφήσουμε εκείνους που θρέφονται από τον διχασμό , την λασπολογία και την χυδαιότητα να καταστρέψουνε όσα κατακτήσαμε».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νικόλα Πατέρα:

Παρακαλώ τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να σεβαστούνε την απόφαση μου να παραιτηθώ από την θέση του Προέδρου της ΠΑΕ.

Δεν είναι ώρα για λαϊκά δικαστήρια αλλά για ενότητα ώστε να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός στον δρόμο των επιτυχιών . Μην αφήσουμε εκείνους που θρέφονται από τον διχασμό , την λασπολογία και την χυδαιότητα να καταστρέψουνε όσα κατακτήσαμε.

Έχω κάνει τις εξής προτάσεις για την θέση του Προέδρου της ΠΑΕ :

1. Στις 19 Απριλίου με επιστολή μου στον μεγαλομέτοχο Γ.Βαρδινογιάννη μεταξύ άλλων, εισηγήθηκα με την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων να προτείνουμε για Πρόεδρο τον Παύλο Γιαννακόπουλο (μετά και από τις ραδιοφωνικές δηλώσεις που είχε κάνει στις 16 Απριλίου ) για να σταματήσει το κλίμα της εσωστρέφειας και της Προεδρολογίας που ζημίωνε την ομάδα.

2. Στις 23 Απριλίου στην συνάντηση που είχα , με τον Γ. Βαρδινογιάννη και τον Α. Βγενόπουλο προτείναμε από κοινού να αναλάβει ο μεγαλομέτοχος Πρόεδρος της ΠΑΕ αλλά αρνήθηκε.

3. Στις 28 Μαΐου , πριν από το Δ.Σ, ο Γιάννης Ξυλάς μου πρότεινε να εισηγηθεί τον θανάση Γιαννακόπουλο για Πρόεδρο και συμφώνησα όπως και ο Α.Βγενόπουλος. Υπήρξε καθολική συμφωνία από το Δ.Σ, αλλά αρνήθηκε.

Προσωπικά σε ότι με αφορά :

Θα συμμετέχω στο νέο Δ.Σ, της ΠΑΕ.
Θα συμμετάσχω στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Σας ευχαριστώ για άλλη μία φορά όλους θερμά για την στήριξη σας κατά την Προεδρία μου γιατί αυτή υπήρξε η κινητήριος δύναμη για να πετύχουμε τους στόχους μας"

Και τώρα τι;

Μετά από την οριστική άρνηση του Νικόλα Πατέρα για την -εκ νέου- ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο... κλήρος για την προεδρία του Παναθηναϊκού πέφτει επάνω στον Θανάση Γιαννακόπουλο. Ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στο ΔΣ της ΠΑΕ έχει αρνηθεί τις προτάσεις που είχε δεχθεί για να διαδεχθεί τον Νικόλα Πατέρα, αλλά παρόλα αυτά, ακόμη κάποιοι στο "τριφύλλι" ελπίζουν ότι μπορεί να αλλάξει άποψη.

Πώς; Ελπίζουν ότι εάν ο ίδιος ο Νικόλας Πατέρας -και όχι εκπρόσωπός του- προτείνει τη λύση του Θανάση Γιαννακόπουλο για την προεδρία της ομάδας, τότε, ίσως ο τελευταίος να αλλάξει άποψη. Γιατί εκτός του τέως προέδρου του Παναθηναϊκού, ο κ.Γιαννακόπουλος φαίνεται να απολαμβάνει την εκτίμηση όλων των μετόχων της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES