31 Μαΐ 2010

Σήκωσε τα μανίκια!

Σήκωσε τα μανίκια!Δράση ανέλαβε σήμερα ο Σωκράτης Κόκκαλης! Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στα γραφεία του συλλόγου για να δώσει κατευθύνσεις για τα θέματα που «καίνε» την ομάδα…

Δράση ανέλαβε σήμερα ο Σωκράτης Κόκκαλης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός –όπως αναμενόταν- βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στα γραφεία του συλλόγου για να δώσει κατευθύνσεις του άμεσους συνεργάτες του για τα θέματα που «καίνε» την ομάδα.

Μπορεί από την ΠΑΕ να είχε μείνει ανοικτό το ενδεχόμενο για «πάγωμα» των μεταγραφών και των εξελίξεων μέχρι τις 14 Ιουνίου, δηλαδή, την Γενική Συνέλευση, αλλά παρόλα αυτά θα «τρέξει» κάποια ζητήματα.

Ποια είναι αυτά; Το θέμα του προπονητή και -φυσικά- την πρόταση που έχει δεχθεί από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την είσοδό του στην ΠΑΕ.

Στο πρώτο ζήτημα, το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι πώς μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση, ειδικά μετά από όσα είπε στους συνεργάτες του ο Σωκράτης Κόκκαλης για τις επαφές του με τον Ισπανό τεχνικό.

Όσον αφορά στο θέμα της εισόδου του Βαγγέλη Μαρινάκη, πρέπει να περιμένουμε την απάντηση του Σωκράτη Κόκκαλη στην πρόταση που του έγινε.

Κάτι τέτοιο πρέπει να αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES