31 Μαΐ 2010

Η προετοιμασία του Κόκκαλη

Η προετοιμασία του ΚόκκαληΗ κρίσιμη εβδομάδα ξεκίνησε, μαζί της και οι... δουλειές του Σωκράτη Κόκκαλη που βρέθηκε στα γραφεία της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ και συναντήθηκε με τους άμεσους συνεργάτες του.O μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών όπως σας γράψαμε την Κυριακή, δεν πρόκειται να αφήσει τον Ολυμπιακό "ξεκρέμαστο" μέχρι της 14 Ιουνίου και θέλει να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση προπονητή, ενώ μην ξεχνάμε πως υπάρχει και η πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Γι' αυτόν τον λόγο μάλιστα, βρέθηκε την Δευτέρα στα γραφεία στην Πλατεία Αλεξάνδρας και μίλησε για περίπου 3 ώρες με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο, τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και τον γιό του Σωκράτη.

Επίσημη ενημέρωση για τα όσα ειπώθηκαν δεν υπήρξε, ούτε φυσικά για το αν θα στείλει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επιστολή στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτό πάντως αναμένεται να συμβεί την Τρίτη ή την Τετάρτη, κάτι που περιμένει και ο Πειραιώτης εφοπλιστής, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα και παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Να σας θυμίσουμε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει καταθέσει έγγραφη πρόταση και περιμένει την απάντηση, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι θετική. Παρόλα αυτά, τίποτα δεν πρέπει να θεωρηθεί σίγουρο μέχρι να τοποθετηθεί επίσημα ο Σωκράτης Κόκκαλης. Υπομονή λοιπόν μέχρι την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη.

Αυτό ήταν το ένα θέμα που -λογικά- συζητήθηκε, αφού υπάρχει και το ζήτημα του νέου προπονητή. Ο μεγαλομέτοχος θέλει να μπουν στην τελική ευθεία οι συζητήσεις για τον τεχνικό που θα κάθεται στον "ερυθρόλευκο" πάγκο την επόμενη χρονιά, καθώς η έναρξη της προετοιμασίας δεν είναι μακριά...

Τα ονόματα των υποψηφίων είναι αρκετά, όμως προβάδισμα έχουν οι Ερνέστο Βαλβέρδε, Μανόλο Χιμένεθ και Γκρεγκόριο Μανθάνο. Προτεραιτότητα έχει το "μυρμήγκι" καθώς η περίπτωσή του αρέσει στον κόσμο, ενώ υπάρχει και η εμπειρία από την σεζόν 2008-2009, όμως δεν πρέπει να αποκλείσουμε και τις άλλες δύο περιπτώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ έχει προταθεί και η περίπτωση του Αλμπέρτο Τζακερόνι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία υπάρχουν κάποιες συζητήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο πρώην τεχνικός της Γιουβέντους είναι στις πρώτες επιλογές.

Οριστικό "αντίο" από Ζεβλάκοφ

Μετά από τέσσερα χρόνια στο μεγάλο Λιμάνι, με 130 συμμετοχές και 4 γκολ, ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ αποχαιρετά για χάρη της τούρκικης Ανκαραγκουτσού.

Ο Πολωνός αμυντικός δεν τα βρήκε με τους ιθύνοντες της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, καθώς η διαφορά ήταν μεγάλη και έτσι μαζεύει βαλίτσες και... πετάει για Τουρκία.

Ο Ολυμπιακός του πρότεινε συμβόλαιο ενός έτους με μειωμένες αποδοχές, ενώ η ομάδας της γειτονικής χώρας του πρόσφερε διετές συμβόλαιο και περισσότερα λεφτά.

Όπως ήταν λογικό, ο "Ζέβλα" επέλεξε την Ανκαραγκούτσου και έτσι από του χρόνο δεν θα τον βλέπουμε με την "ερυθρόλευκη" φανέλα.

Τα "ευχαριστώ" του Νικλητσιώτη

Τέλος καλό όλα καλά για τον Γιώργο Νικλητσιώτη που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην Βοστώνη, προκειμένου να λύσει το πρόβλημα ταχυπαλμίας που τον ταλαιπωρεί.

Ο 19χρονος άσος, πήγε στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά από παρέμβαση του Σωκράτη Κόκκαλη και φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν δίπλα του και πάνω απ' όλους τα μέλη της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός χαφ μέσω της προσωπικής σελίδας του στο facebook μοίρασε "ευχαριστώ" στον Σωκράτη Κόκκαλη, στο ιατρικό επιτελείο και σ' όλη την διοίκηση του Ολυμπιακού.

Ιδού μερικά από τα status που έχει αναρτήσει ο Γιώργος Νικλητσιώτης: "Ο πρόεδρος της ομάδας Σωκράτης Κόκκαλης με βοήθησε από την πρώτη στιγμή να αντιμετωπίσω το πρόβλημα της υγείας μου και στέλνοντάς με στη Βοστώνη είμαι τώρα στην ευχάριστη θέση να γυρίσω πιο ακμαίος και να μπορέσω να διεκδικήσω με όλες τις δυνάμεις μου το δικό μου όνειρο".

"Μίλησαν στην καρδιά μου και ο Ολυμπιακός και ο κ. Κόκκαλης. Κι αυτό που απομένει σε μένα είναι αφού τους ευχαριστήσω δημόσια να μιλήσω και εγώ στο γήπεδο ώστε να μπορέσω να τους ανταποδώσω τα όσα πολλά και απλόχερα μου έδωσαν. Δεν είναι μικρό πράγμα να στέκεσαι δίπλα σε ένα παιδί που θέλει να παίξει μπάλα αλλά δεν ανήκει στην κατηγορία των μεγάλων αστεριών της ομάδας.

Μαζί με τον πατέρα μου και τον Κυριάκο Δουρέκα που με συνόδευσαν και χάρη στην υψηλών προδιαγραφών ιατρική βοήθεια που δέχτηκα στο νοσοκομείο της Βοστώνης είμαι τώρα πιο δυνατός από ποτέ και μπορώ να συνεχίσω να ονειρεύομαι. Τι πιο σπουδαίο; Τους ευχαριστώ όλους Στάθηκαν δίπλα μου, θα είμαι κοντά τους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους ιατρούς της ομαδας Π. Σταματόπουλο και Ι. Αναγνωστοπουλο και ολο το ιατρικό team που ηταν δίπλα μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES