31 Μαΐ 2010

Και ο «κίτρινος μεταγραφικός πυρετός» συνεχίζεται…

Και ο «κίτρινος μεταγραφικός πυρετός» συνεχίζεται…Μετά τη συμφωνία με τον Έντερ, τις μεταγραφές των Αργυρίου και Ματεντζίδη και την ανανέωση του συμβολαίου του Λαγού, η ΑΕΚ προσπαθεί να φέρει στον σύλλογο παίκτες που θα προσθέσουν ποιότητα και θα κάνουν τη διαφορά (Ντιοπ, Ζεοβάνι) αλλά και προσωπικότητες που έχουν χαρακτηριστεί και «σημαίες» της ομάδας (Λυμπερόπουλος, Δέλλας).

Στις σίγουρες λύσεις των Λυμπερόπουλου και Δέλλα στρέφει την προσοχή της η ΑΕΚ, προκειμένου να βρει το κύρος και την προσωπικότητα παικτών, που τόσο έλειπε στα αποδυτήρια το τελευταίο διάστημα. Ο Σταύρος Αδαμίδης έχει «κλείσει» ραντεβού την Τετάρτη με τον «Λύμπε» προκειμένου να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του Έλληνα άσου στην ομάδα, ενώ όλα συνηγορούν στο αίσιο τέλος και της υπόθεσης Δέλλα. Με τον «Τράι» δεν έχει κλειστεί προς το παρόν κάποιο ραντεβού, κάτι όμως, που αναμένεται να γίνει μετά από το τετ α τετ με τον Λυμπερόπουλο. Η αισιοδοξία είναι διάχυτη στην Ένωση ότι και οι δύο παίκτες θα επιστρέψουν στην ομάδα της καρδιάς τους.

Εκτός από τους προαναφερθέντες, η ΑΕΚ στοχεύει ταυτόχρονα στην απόκτηση των Πάπα Μπούμπα Ντιόπ αλλά και Ζεοβάνι. Κι αν για τον 30χρονο Βραζιλιάνο της Χαλ η υπόθεση μπορεί να θεωρείται τελειωμένη (υπάρχει συμφωνία για διετές συμβόλαιο έναντι 700.000 ευρώ ετησίως συν μπόνους) και απομένει να κερδίσει την ελευθέρας του, για τον Ντιόπ τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.

Η υπόθεσή του δεν είναι τόσο προχωρημένη, όπως με του Ζεοβάνι, ενώ δημοσίευμα από τον αγγλικό Τύπο (σ.σ. People) ανέφερε ότι προέκυψε ενδιαφέρον από τη Σέλτικ, κάτι που απεύχονται στην Ένωση. Κι αυτό γιατί ο σκωτσέζικος σύλλογος φέρεται διατεθειμένος να προσφέρει κάποιο ποσό στην Πόρτσμουθ προκειμένου να πάρει το «οκ» για να συζητήσει μαζί του, κάτι που δεν μπορεί να κάνει η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι αναγκασμένοι να περιμένουν ο παίκτης να διεκδικήσει την ελευθερία του από την «υποβιβασμένη» Πόρτσμουθ και ακολούθως να τον δελεάσουν οικονομικά.
Πάντως, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» ότι και ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ θα ακολουθήσει το δρόμο που… χάραξε ο Ζεοβάνι και θα συμφωνήσει με τον Σταύρο Αδαμίδη για να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES