31 Μαΐ 2010

Β’ Εθνική: Μάθε παιδί μου άμυνα!

Β’ Εθνική: Μάθε παιδί μου άμυνα!Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, Εθνικός και ΟΦΗ έριξαν το βάρος στην επίθεση, ξέχασαν την άμυνα και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 4-4(!) σε αναμέτρηση που έγινε για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Β’ Εθνικής. Κερδισμένος της ημέρας ο Πανσερραϊκός που πέρασε χωρίς προβλήματα από την Κατερίνη, επικρατώντας 4-1 του Πιερικού, και πλέον είναι το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Προβάδισμα για τον Ιωνικό στα πλέι άουτ.

Εθνικός – ΟΦΗ 4-4

Σε ένα χορταστικό πρώτο ημίχρονο, ο Εθνικός και ο ΟΦΗ πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 2-2. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 7ο λεπτό με τον Φερέιρα. Ο Βλόνταρτσικ με δύο κεφαλιές στο 22’ και το 40’ «γύρισε» το παιχνίδι, αλλά ο Μπερτέν ανέτρεψε στο 41’ τον Ροντρίγκο και ο Σουμπίνιο έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσια.

Ο Εθνικός ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και είχε δοκάρι με τον Σουμπίνιο στο 47ο λεπτό. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βραζιλιάνος μέσος των «κυανόλευκων», έκανε το 3-2 για τους γηπεδούχους. Τα γκολ συνέχισαν να πέφτουν βροχή όμως καθώς στο 57’ ο Πόποβιτς έκανε το 3-3 και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπερτίν ανέτρεψε τον Σουμπίνιο μέσα στην περιοχή. Ο Δαλούκας, έδειξε την «άσπρη βούλα», απέβαλε τον αμυντικό των Κρητικών και ο Βραζιλιάνος έκανε το χατ τρίκ βάζοντας και πάλι μπροστά τους Πειραιώτες. Ο Πόποβιτς όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα καθώς με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε, για δεύτερη φορά στο παιχνίδι, σε 4-4.

Οι συνθέσεις:

Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Συμεωνίδης, Ψιάνος, Βιδάλης, Καρακώστας, Μοσχογιάννης, Σιλιγαρδάκης, Τσεμπερίδης, Ροντρίγκο, Σουμπίνιο, Φερέιρα, Φαρινολα.

ΟΦΗ (Γιώργος Παράσχος): Βεζυρίδης, Σταυρακάκης, Πίτσος, Χαραλαμπάκης, Μπερτίν, Κάλαϊτζιτς, Κιάσσος, Μπούρμπος, Κατσικογιάννης, Ζορμπάς, Βλόνταρτσικ.

Διαιτητής: Δαλούκας (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Τρύφωνας (Κέρκυρας), Βασιλειάδης (Μακεδονίας)

Πιερικός – Πανσερραϊκός 1-4

Ο Πανσερραϊκός ήθελε από την αρχή να κάνει σαφές πως δεν αστειεύεται και πως θα πάρει την νίκη. Ο Τάντιτς σημάδεψε το δοκάρι του Γουμαγιά στο 6’ λεπτό, όμως στο 28ο λεπτό δεν αστόχησε από τα έντεκα βήματα και άνοιξε το σκορ. Το 2-0 για τα «λιοντάρια» έκανε ο Μπανγκουρά στο 40’ λεπτό στο οποίο αποβλήθηκε και ο Ολγκίν του Πιερικού για χτύπημα εκτός φάσης στον Λεοζίνιο.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Αθανασιάδη να κάνει τρία τα τέρματα της ομάδας του στο 48ο λεπτό. Ο ίδιος παίκτης έκανε τέσσερα τα τέρματα των Σερραίων στο 82’ όταν έφυγε μόνος του απέναντι από τον Γουμάγια, τον πέρασε και πλάσαρε προ κενής εστίας, ενώ ο Πιερικός κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής στο 85’ λεπτό με τον Φρέντερικς.

Οι συνθέσεις:

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμαγιάς, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Εξουζίδης, Τασίδης, Μακρής, Μαρτίνεζ, Φρέντερικς, Παντελιάδης, Θάνος, Ολγκίν

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Βαλσαμάκης, Γαλανόπουλος, Μιχαήλ, Ζαπρόπουλος, Βοσκόπουλος, Παπάζογλου, Σκάγκλια, Τάντιτς, Λεοζίνιο, Κωνσταντινίδης, Μπανγκουρά

Διαιτητής: Παπασταμάτης (Αθηνών)
Βοηθοί: Ελευθερίου, Νικολόπουλος (Αθηνών)

Το πρόγραμμα:

23 Μαΐου: Πανσερραϊκός-Εθνικός 1-0, Πιερικός-ΟΦΗ 0-0
26 Μαΐου: Εθνικός-Πιερικός 2-1, ΟΦΗ-Πανσερραϊκός 0-1
30 Μαΐου: Πιερικός-Πανσερραϊκός, Εθνικός-ΟΦΗ
2 Ιουνίου: Πανσερραϊκός-Πιερικός, ΟΦΗ-Εθνικός
6 Ιουνίου: Εθνικός-Πανσερραϊκός, ΟΦΗ-Πιερικός
9 Ιουνίου: Πιερικός-Εθνικός, Πανσερραϊκός-ΟΦΗ

*Κοινή ώρα έναρξης των αγώνων είναι στις 20:00.

Υπενθυμίζεται πως ο ΟΦΗ μπαίνει στα πλέι οφ με 3 βαθμούς, Εθνικός και Πανσερραϊκός με 1 βαθμό και ο Πιερικός χωρίς βαθμό.

Ομάδες Βαθμοί Γ/Υ, Γ/Κ

Πανσερραϊκός 10
Εθνικός 5
ΟΦΗ 5
Πιερικός 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES