31 Μαΐ 2010

Ανακοινώνει Σαλπιγγίδη τετραετίας

Ανακοινώνει Σαλπιγγίδη τετραετίαςΤην Τρίτη όπως όλα δείχνουν πρόκειται να ολοκληρωθεί το σίριαλ της μεταγραφής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ με τη σχετική ανακοίνωση της συμφωνίας, δεδομένου ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος Ιουνίου.
Παρόλα αυτά και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Σαλπιγγίδη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, όσα ακριβώς έχουν περάσει από το καλοκαίρι της πώλησής του στον Παναθηναϊκό.

Κι όσο για την ανακοίνωση της υπογραφής του συμβολαίου του 29χρονου επιθετικού από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αυτή θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί και τυπικά το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή στην επίσκεψη εκπροσώπων του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ελβετίας στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας στο Μπαντ Ραγκάζ της Ελβετίας, στα πλαίσια της προετοιμασίας για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, ο Σαλπιγγίδης δεν κρύφτηκε.

"Κάντε λίγο υπομονή και σε λίγες μέρες θα γνωρίζετε τι θα γίνει", είχε πει χαρακτηριστικά, με τον 29χρονο διεθνή επιθετικό να προαναγγέλλει ουσιαστικά την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ και στο γήπεδο της Τούμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES