23 Απρ 2010

Με προβλήματα στην Άρτα η Βολίδα

Πολλές βασικές ελλείψεις θα έχει η Βολίδα Αχιλλείων στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Αναγέννηση Άρτας.

  

Ο Ρομπέρτο Μπολάνο δεν υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας. Πρόκειται για τους Ανδρέα Δούση, Βασίλη Πετρόγιαννη και Ενέτη Λυκόκα, που πήραν κόκκινη στο προηγούμενο αγώνα, με τον Οδυσσέα Νυδρίου, ενώ ο Προκόπης Πάγκαλης έχει συμπληρώσει τέσσερις κάρτες.
Τουλάχιστον, ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» θα τους έχει στη διάθεσή του για το σημαντικό ματς της Τετάρτης με τον Εθνικό Βατερού στην Κοζάνη, για το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

  

Η αναμέτρηση της Άρτας είναι βαθμολογικά αδιάφορη και για τις δύο ομάδες. Η μεν Αναγέννηση βρίσκεται πολύ χαμηλά στον πίνακα (14η θέση) και είναι καταδικασμένη σε υποβιβασμό, η δε Βολίδα βρίσκεται ψηλά (3η θέση) κι έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην Κατηγορία. Πάντως, και οι δύο αντίπαλοι θα αγωνιστούν για το γόητρό τους.

  

Θυμίζουμε ότι στον αγώνα του πρώτου Γύρου, στους Καστελλάνους Μέσης, οι Κερκυραίοι με τους Αρτινούς είχαν έρθει ισόπαλοι με σκορ 1-1.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES