23 Απρ 2010

«Σοβαροί και συγκεντρωμένοι»

«Σοβαροί και συγκεντρωμένοι»Συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του Τελικού Κυπέλλου με τον Άρη ζήτησε από τους παίκτες του ο Νίκος Νιόπλιας στη χθεσινή προπόνηση. «Έχει μείνει ένα παιχνίδι. Να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε κι αυτό το κύπελλο. Δεν είναι εύκολος αγώνας, αλλά εξαρτάται από εμάς», τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στους ποδοσφαιριστές του.

«Να μπούμε δυνατά, να παίξουμε όπως ξέρουμε και να πετύχουμε κι αυτόν τον στόχο και να κλείσει πετυχημένα η χρονιά», κατέληξε.

Έτοιμος ο Νίνης, προλαβαίνει ο «Κάρα»

Κανονικά θα βρίσκεται στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Άρη ο Σωτήρης Νίνης! Ο μεσοεπιθετικός των «πρασίνων», παρότι ένιωσε μικροενοχλήσεις στην ποδοκνημική, πήρε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως τόνιζε ότι οι όποιες ενοχλήσεις αισθάνεται ακόμα, δεν θα τον αναγκάσουν να χάσει το μεγάλο ματς.
Αντίθετα, πρόβλημα προέκυψε με τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Ο «αρχηγός» του Παναθηναϊκού άρχισε φαρμακευτική αγωγή και ένιωθε καλύτερα το βράδυ. Σήμερα αναμένεται να δοκιμάσει να προπονηθεί.

Αισιοδοξία για Σαριέγκι

Αρκετά αισιόδοξοι είναι στον Παναθηναϊκό ότι –τελικά- σήμερα θα γίνει γνωστή και επίσημα η ανακοίνωση της ΕΠΟ με την οποία θα δίδεται η άδεια στον Γιόσου Σαριέγκι να παίξει στον τελικό Κυπέλλου. Στην περίπτωση αυτή ο Βάσκος θα είναι στην αποστολή.

Χριστοφή για Μόρις

Την απόκτηση του νεαρού παίκτη της Ομόνοιας, Δημήτρη Χριστοφή με αντάλλαγμα την παραχώρηση του Νασίφ Μόρις στην Κυπριακή ομάδα εξετάζουν στον Παναθηναϊκό, όπως μεταδίδουν από χθες και τα Μέσα Ενημέρωσης της Κύπρου.

Οι Κύπριοι τόνιζαν ότι ο ταλαντούχος δεξιός χαφ έχει προταθεί στους «πράσινους», με τον ατζέντη που μεσολάβησε για τον δανεισμό του Βαγγέλη Μάντζιου, Ανδρέα Δημητρίου να έχει μεταφέρει στους Πρωταθλητές το ενδιαφέρον την Ομόνοιας για την απόκτηση του Νασίφ Μόρις.

Ο Νασίφ Μόρις αγωνίζεται στην Σανταντέρ ως δανεικός, αλλά η Ισπανική ομάδα δεν δείχνει πρόθεση να δώσει περίπου 800.000 ευρώ που χρειάζονται για την απόκτησή του. Έτσι, το ενδεχόμενο μετακόμισης του στην Ομόνοια είναι κάτι που βολεύει τους πράσινους, ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του νεαρού, Χριστοφή.

Μοναδική προϋπόθεση είναι η Ομόνοια να μην αξιώνει χρήματα για την πραγματοποίηση της ανταλλαγής ή έστω το ποσό να είναι μικρό.
Ο Χριστοφή πήρε μεταγραφή στην Ομόνοια έναντι του ποσού ρεκόρ των 850.000 ευρώ από την Ένωση Παραλιμνίου. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο με ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES