24 Απρ 2010

Προπονητικό και μακριά από… Ασκάρατε

Προπονητικό και μακριά από… ΑσκάρατεΤα έργα για το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα, μετά την έγκρισή του στη γενική συνέλευση της ομάδας. «Χίλιες φορές αυτό το στολίδι, παρά παίκτες τύπου Ασκάρατε» το μήνυμα του προέδρου, Σταύρου Αδαμίδη. «Ήττα» της ΑΕΚ στο θέμα… Ταυλαρίδη και τώρα στόχος είναι ο «Ιταλός» Κυριαζής. Αρέσει και ο Έντερ του Αστέρα Τρίπολης.

Παρά το γεγονός ότι εγκρίθηκε η σύμβαση του προπονητικού κέντρου, αυτή δεν ήρθε ομόφωνα, αλλά κατά πλειοψηφία, αφού την αντίθεση της έχει εκφράσει προ πολλού η Ερασιτεχνική, όπως και η «Ένωση 1924». Αμφότερες οι συγκεκριμένες πλευρές θεωρούν υπερβολικό το μίσθωμα, πιστεύοντας παράλληλα πως έπρεπε να είναι κατά 20-25% μικρότερο (θα φτάσει τις 720.000 όταν ολοκληρωθεί και το τρίτο γήπεδο).

Ο Σταύρος Αδαμίδης (που εκπροσώπησε και τους Νοτιά και Παππά) προσπάθησε με ενωτικό ύφος να τονίσει ότι αυτή ήταν η ενδεδειγμένη κίνηση και έφερε για παράδειγμα τον… Ασκάρατε. «Είναι έργο πνοής. Σκεφτείτε πόσα λεφτά έχει σώσει η ΑΕΚ για παίκτες τύπου… Ασκάρατε. Σύντομα θα συνειδητοποιήσετε τι χτίζουμε στα Σπάτα και θα καμαρώνετε για αυτό το κέντρο» είπε μεταξύ άλλων.

Ο Ταυλαρίδης έγινε… Κυριαζής
Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Λάρισα βρίσκεται ο Στάθης Ταυλαρίδης, κάτι που δείχνει ότι η διοίκηση της ομάδας «ηττήθηκε» στο συγκεκριμένο θέμα. Ιδιαίτερα, μάλιστα, από τη στιγμή που ο εκπρόσωπος του παίκτη είχε μιλήσει με τον Σταύρο Αδαμίδη και είχαν συμφωνήσει προφορικά για τριετές συμβόλαιο έναντι 500.000 ευρώ ετησίως! Κάτι οι εξελίξεις στη γενική συνέλευση της Ένωσης, κάτι οι αυξημένες υποχρεώσεις του Αδαμίδη καθυστέρησαν το ραντεβού για τις… υπογραφές και έτσι ο παίκτης… χάνεται από τη Λάρισα και η διοίκηση «χάνει» επικοινωνιακά!

Τώρα, ο Έλληνας παίκτης που ακούγεται για την οπισθοφυλακή των «κιτρινόμαυρων» είναι ο Γιώργος Κυριαζής. Πρόκειται για τον 30χρονο αμυντικό που αγωνίζεται εδώ και μια οκταετία στην Ιταλία, αλλά στη Serie B. Ο έμπειρος στόπερ ανήκει στη Σαλερνιτάνα, αλλά το συμβόλαιο του λήγει το προσεχές καλοκαίρι και έτσι, μένει ελεύθερος. Μάλιστα, ο Κυριαζής μέσω της «SportDay» επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και τόνισε ότι θα τον ενδιέφερε πολύ η προοπτική να γυρίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας του Μπάγεβιτς.

Αρέσει ο Βραζιλιάνος Έντερ
Ένας άλλος παίκτης που «γλυκοκοιτάζει» ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι ο Έντερ του Αστέρα Τρίπολης. Ο επιθετικός της ομάδας του Βαγγέλη Βλάχου πραγματοποίησε μια πολύ καλή χρονιά και το γεγονός ότι είναι προσιτός οικονομικά, τον καθιστά βασικό μεταγραφικό στόχο της Ένωσης. Άλλωστε, για τον 23χρονο έχουν εκφραστεί θετικά και οι Γκρέταρσον, Αδαμίδης.

*Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ (16:45). Σε αυτά, θα υπάρχει μια μικρή αύξηση της τάξεως των πέντε ευρώ, τα οποία θα μοιραστούν σε εφορία και Ερασιτεχνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES