23 Απρ 2010

Μίλησε με Τερίμ!

Μίλησε με Τερίμ!Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Φατίχ Τερίμ είχε ο Σωκράτης Κόκκαλης, όπως αποκαλύπτει η «SportDay». Ο Τούρκος προπονητής φημολογείται όλο αυτό το διάστημα ότι βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως τώρα γίνεται γνωστό ότι ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ πήγε να κλείσει μόνος του το συγκεκριμένο θέμα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο 57χρονος τεχνικός χάρηκε από το τηλεφώνημα του κ. Κόκκαλη, αλλά δεν προχώρησε περισσότερο η υπόθεση. Ο Τερίμ για να εργαστεί στους Πειραιώτες εκτιμάται ότι θα ζητήσει αρκετά χρήματα για το συμβόλαιό του και μεγάλο μπάτζετ για μεταγραφές.

Πρόθεση του Τούρκου προπονητή είναι να εργαστεί στο εξωτερικό, αλλά η Ελλάδα δεν βρίσκεται στα άμεσα πλάνα του. Στις συζητήσεις που είχαν οι δύο πλευρές φημολογείται ότι ακούστηκε το όνομα του Βασίλη Γκαγκάτση. Ο Τερίμ και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις και ο 57χρονος κόουτς φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία να είναι μαζί του ο Γκαγκάτσης, επειδή θεωρεί σημαντικό το γεγονός να βρει σε μία ομάδα έναν άνθρωπο που εμπιστεύεται.

Κλείνει το θέμα του Κ. Παπαδόπουλου

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα βρεθεί εντός της ημέρας ο πατέρας του Κυριάκου Παπαδόπουλου, στον οποίο θα προταθεί νέο πολυετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

Τις τελευταίες ημέρες φημολογείται ότι ο διεθνής άσος βρίσκεται στο «στόχαστρο» αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, με τελευταία τη Σάλκε. Η γερμανική ομάδα φέρεται να κατέθεσε πρόταση ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον 18χρονο παίκτη. Από την πλευρά της, η «ερυθρόλευκη» διοίκηση θα πει στον πατέρα Παπαδόπουλο να συνεχίσει ο γιός του να δουλεύει για το καλύτερο και πως αν δεν ανανεώσουν τη συνεργασία τους και ταυτόχρονα υπάρξει μια συμφέρουσα πρόταση από κάποια ομάδα του εξωτερικού, τότε θα τον πουλήσει.

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό φέρονται να έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Απόνιο (μέσος της Μάλαγα), αλλά κρατούν ζεστή εκείνη του Μάρτιν Πετρόφ (εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι, που δεν θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν).

«Πρώτα ο Άρης, μετά τα υπόλοιπα ματς»

Την προσοχή των παικτών του Ολυμπιακού στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επέστησε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. Ο προπονητής των Πειραιωτών ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις προπονήσεις για να έτοιμοι την ώρα των αγώνων.

«Ξεκινούν σε μία εβδομάδα τα πλέι οφ και όλοι γνωρίζετε ότι μας περιμένουν έξι ντέρμπι. Θα χρειαστεί να είμαστε όλοι έτοιμοι για αυτό το κρίσιμο διάστημα. Σας υπολογίζω όλους και δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι οι αγώνες θα γίνονται Τετάρτη-Κυριακή. Πρέπει να δουλέψουμε καλά στην προπόνηση, να κάνουμε καλή ζωή και να ξεκουραζόμαστε καλά για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο στόχο μας», ανέφερε ο 41 ετών τεχνικός και συμπλήρωσε, λέγοντας:

«Στο μυαλό μου έχω μόνο τον αγώνα με τον Άρη. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάμε εκεί και να κερδίσουμε. Με τα υπόλοιπα παιχνίδια θα ασχοληθούμε την ώρα που πρέπει. Τώρα μας ενδιαφέρει να δουλέψουμε καλά μέχρι την Τετάρτη και να πάμε στη Θεσσαλονίκη για να πάρουμε τους τρίτους βαθμούς».

Στη χθεσινή προπόνηση όλοι οι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά, εκτός από τον Ζαϊρί και τον Ντιόγο που κάνουν αποθεραπεία. Ο Μαροκινός συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάσταση που ακολουθεί στο γυμναστήριο και ο Βραζιλιάνος ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Όσον αφορά τον Ντουντού, δείχνει να έχει καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του χαμένου εδάφους και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στον ματς της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES