23 Απρ 2010

Συζητήσεις με ΜακNτόναλντ!

Συζητήσεις με ΜακNτόναλντ!Στο «στόχαστρο» της ΑΕΚ βρίσκεται ο Σέριλ ΜακNτόναλντ. Όπως αποκάλυψε η βελγική ιστοσελίδα «La Μeuse» και επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του 25χρονου επιθετικού της Γκέρμιναλ, μιλώντας στη «SportDay», η «Ένωση» ενδιαφέρεται για την απόκτηση του συγκειμένου παίκτη. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «μαθήματα» τα έκανε στα τμήματα υποδομής του Αγιαξ και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε διάφορες ομάδες της Ολλανδίας, του Βελγίου, της Γερμανίας και της Αγγλίας, με τελευταία την Γκέρμιναλ. Τη φετινή σεζόν μετρά 27 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο Βελγίου, έχοντας πετύχει πέντε γκολ (τα τέσσαρα στο πρωτάθλημα).

Από την πλευρά του, ο ατζέντης του ΜακNτόναλντ, Πίτερ Ρέσελ, δήλωσε στη «SportDay»: «Εχουν γίνει πράγματι συζητήσεις με ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά δεν θα ήθελα, όπως καταλαβαίνετε, να γίνω πιο συγκεκριμένος», δήλωσε και πρόσθεσε: «Ο Σέριλ γνωρίζει το ενδιαφέρον αυτό και είναι θετικός να συνεχίσει στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ. Μάλιστα, μεταξύ βελγικού και ελληνικού πρωταθλήματος θα προτιμούσε το δεύτερο».

Ερωτηθείς για το τι συμβαίνει με τη Σταντάρ Λιέγης, απάντησε: «Γράφτηκε ότι τον Ιανουάριο ο Σέριλ υπέγραψε προσύμφωνο με τη Σταντάρ, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει χαρτί που να τον δεσμεύει. Εγιναν συζητήσεις τον Ιανουάριο, αλλά "πάγωσε" το θέμα. Τώρα η Σταντάρ έχει επανέλθει και συζητάμε μαζί της, όπως συζητάμε και με την ΑΕΚ».

Ποιος είναι ο ΜακNτόναλντ

Ημερομηνία γέννησης: 20/11/1984
Θέση: Επιθετικός
Ύψος: 1,90 μ.
Βάρος: 80 κ.
Ομάδα: Γκέρμιναλ

Η καριέρα του

2001/04 Άντερλεχτ
2004/05 Χέρακλες
2005/06 Αμβούργο
2006 (β) Απελντορν
2007 Γουέστ Μπρομ
2008 (α) Χέρεφορντ
2009 Ρόζελαρ
2009/10 Γκέρμιναλ

* Στις 13:00 θα ξεκινήσει η γενική συνέλευση της ΠΑΕ όσον αφορά τη σύμβαση για το προπονητικό κέντρο που κατασκευάζεται στα Σπάτα. Φήμες αναφέρουν ότι η Ερασιτεχνική, η οποία είχε εκφράσει με συγκεκριμένα επιχειρήματα επιφυλάξεις για το κατά πόσο συμφέρει την ΑΕΚ η συμφωνία της «Μεσογαία Α.Ε.» με την ΠΑΕ, θα ψηφίσει «όχι». Η σύμβαση φυσικά αναμένεται να εγκριθεί (αφού συμφωνεί ο Πέτρος Παππάς με τον Νίκο Νοτιά), αλλά όχι ομόφωνα, κάτι που θα πρέπει να σημειωθεί.

* Εν τω μεταξύ, η ιστοσελίδα «sport365» επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της «SportDay», το οποίο είχε αποκαλύψει ότι η ΑΕΚ και ο Στάθης Ταυλαρίδης έχουν συμφωνήσει προφορικά για τριετή συνεργασία, με τον αμυντικό της Σεντ Ετιέν να μειώνει τις αποδοχές του από τις 850.000 ευρώ που λαμβάνει τώρα σε ένα ποσό που δεν φτάνει ετησίως τις 500.000 ευρώ.

* Συνάντηση με εκπροσώπους της BDO, εταιρείας που είχε αναλάβει και τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ, είχε χθες ο Σταύρος Αδαμίδης για να οριστεί η έναρξη του διαχειριστικού. Οι ορκωτοί λογιστές θα πιάσουν δουλειά τη μεθεπόμενη εβδομάδα κι έπειτα από τρεις μήνες θα δώσουν τα αναλυτικά αποτελέσματα του ελέγχου από το 2004 που αναμένουν με ενδιαφέρον οι μέτοχοι και ο κόσμος της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES