23 Απρ 2010

«Κάνει φοβερή δουλειά ο Σάντος»

«Κάνει φοβερή δουλειά ο Σάντος»Με τα καλύτερα λόγια για τον Φερνάντο Σάντος μίλησε ο Βίκτορ Βιτόλο στη «SportDay». «Έχει κάνει φοβερή δουλειά στον ΠΑΟΚ», δήλωσε ο Ισπανός μέσος για τον προπονητή του και αναφέρθηκε στα πλέι οφ, λέγοντας: «Δεν φοβόμαστε κανέναν και τίποτα». Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Εσπανιόλ, τόνισε: «Δεν ξέρω κάτι γι' αυτό το ζήτημα».

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Βιτόλο

Μπορείς να μας πεις γιατί ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα;

«Προσωπικά θεωρώ ότι μας έλειψε το καθαρό μυαλό σε συγκεκριμένες στιγμές της χρονιάς. Ηθελε μεγαλύτερη πίστη απ' όλους μας αυτή η προσπάθεια για τον τίτλο, αν και όλοι είδατε ότι το παλέψαμε και το διεκδικήσαμε σχεδόν μέχρι το τέλος. Ημασταν πολύ κοντά σε αυτόν τον στόχο και ξέρετε ότι στα τέλη της χρονιάς υπήρξαν στιγμές και αγωνιστικές που φθάσαμε στην κορυφή, έστω και σε κάποια σαββατόβραδα. Αυτό είναι θετικό για τον ΠΑΟΚ και μας υποχρεώνει όλους να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Το θέμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ έδειξε ισοδύναμος με τους άλλους δύο μεγάλους του πρωταθλήματος. Φάνηκε φέτος πως δεν υπήρχαν διαφορές μεταξύ μας».

Αλήθεια, ποιο θεωρείς το καλύτερο φετινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ; Μήπως με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, με την Καβάλα εκεί, με τον Ολυμπιακό, τον Αρη; Και φυσικά, ποιο ήταν το χειρότερό σας;

«Κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη πιάσαμε φοβερή απόδοση και λειτουργήσαμε καταπληκτικά. Ηταν η καλύτερη εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι και σ' έναν ισχυρό αντίπαλο, γιατί όλα παίζουν ρόλο. Από εκεί και πέρα, δεν το συζητώ για το χειρότερό μας παιχνίδι. Ηταν αυτό με τα Γιάννενα για το Κύπελλο».

Μίλησες πρόσφατα για τον Φερνάντο Σάντος, τη δουλειά του, την προσφορά του σε αυτόν τον ΠΑΟΚ που βλέπουμε. Εντυπωσίασαν όσα είπες...

«Εχει κάνει φοβερή δουλειά στον ΠΑΟΚ και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα διαβάζει καλά και τους αγώνες και αυτό με έχει εντυπωσιάσει».

Πώς έδεσε το δίδυμο Γκαρσία-Βιτόλο; Αλήθεια, πόσο χειρότερος θα ήταν ο ΠΑΟΚ χωρίς τον έναν από τους δυο σας;

«Επρεπε να βρεθεί η ισορροπία στην ομάδα και αυτό ήθελε χρόνο. Νομίζω ότι ο καθένας από εμάς έκανε τη δουλειά του και πραγματικά το δίδυμο έδεσε πολύ καλά. Θεωρώ ότι ο ένας βοηθήθηκε από τα θετικά του άλλου».

Τι γίνεται με την Εσπανιόλ που διαβάζουμε ότι παρακολουθεί τους αγώνες και την απόδοσή σου;

«Δεν ξέρω κάτι γι' αυτό το ζήτημα, δεν είναι δουλειά μου αυτή. Είναι δουλειά του μάνατζέρ μου, που μπορεί να κάνει διάφορες επαφές. Είναι δυνατόν αυτή την περίοδο να σκέφτομαι κάτι άλλο από το πώς θα πάει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ;».

Ωραία… Είναι ο ΠΑΟΚ η καλύτερη ομάδα από τους τέσσερις αυτής της διαδικασίας; Μπορείτε να τερματίσετε πρώτοι;

«Εγώ μπορεί να πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι. Ξέρετε ποιο είναι το ζήτημα. Αν είμαστε καλύτεροι, να το αποδείξουμε κιόλας. Αυτό μετράει. Τι θα κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Δεν φοβόμαστε κανέναν και τίποτα. Σεβόμαστε βεβαίως τον κάθε αντίπαλο».

Ναι, όμως κάποιοι λένε ότι τον ΠΑΟΚ δεν θα τον αφήσουν να βγει πρώτος στα πλέι οφ, όπως δεν τον άφησαν να πάρει και το πρωτάθλημα. Συμφωνείς με τέτοιου είδους απόψεις;

«Πρέπει να υπάρχει ισονομία για όλους. Να παίξουμε στα ίσια. Εμείς δεν ζητάμε να μας χαρίσουν το οτιδήποτε».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Βιτόλο στο σημερινό (23/04) της «SportDay».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES