23 Απρ 2010

Αγωνιστικά προβλήματα κι ενόψει Δόξας!

Στον αγώνα της περασμένης Κυριακής, με τον Εθνικό Πειραιά, ο ΑΟ Κέρκυρα παρουσίαζε εικόνα… αποσύνθεσης! Στην ομάδα υπήρχαν τεράστια αγωνιστικά προβλήματα και πάρα πολλές απουσίες. Κυριολεκτικά ήταν αποδεκατισμένη και… θανάσιμα πληγωμένη, και αναγκαστικά – για πρώτη φορά φέτος- κατέβηκε στο γήπεδο με μόλις 16 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, εκ των οποίων μάλιστα οι τρεις ήταν τερματοφύλακες!

Αλλά κι ενόψει του επόμενου παιχνιδιού, με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας, που κι αυτό θα είναι εκτός έδρας, οι… πονοκέφαλοι για τον Μπάμπη Τεννέ δεν λείπουν! Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» θα μπορέσει μεν αυτή τη φορά να συμπληρώσει 18άδα, αλλά και πάλι η ομάδα θα είναι… κουτσουρεμένη.

Κατ’ αρχάς, θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Τάσος Βενέτης, ο οποίος έχει συμπληρώσει επτά κάρτες και την Κυριακή θα εκτίσει τη Δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του. Εκτός αυτού, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός υποφέρει από πόνους στη μέση , εξαιτίας των οποίων χθες έμεινε εκτός προπόνησης.

Επίσης, ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος εξακολουθεί να μένει εκτός προετοιμασίας, λόγω οστικού οιδήματος στην ποδοκνημική. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ούτε αυτή την εβδομάδα μπόρεσε να γυμναστεί και ακολούθησε θεραπευτική αγωγή, και είναι πια βέβαιο ότι θα χάσει και το ματς της Δράμας, όπως συνέβη και στα δύο προηγούμενα, με τη Ρόδο και τον Εθνικό.

Από εκεί και πέρα, ο Μπαλί Σμαρτ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, μη έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του (διάστρεμμα στην ποδοκνημική), και η συμμετοχή του στην αποστολή για τη Δράμα είναι εξαιρετικά αμφίβολη, έως απαγορευτική.

Εξάλλου, ο Νέιθαν Μπερνς από το βράδυ της Τετάρτης ταλαιπωρείται από εμπύρετη ίωση, που χθες Πέμπτη τον άφησε εκτός προγράμματος, αλλά ο προπονητής του αισιοδοξεί ότι μέχρι την Κυριακή ο Αυστραλός μεσοεπιθετικός θα είναι καλά.

Αυτά είναι τα… δυσάρεστα μαντάτα από το «στρατόπεδο» των «Φαιάκων»! Αλλά (ευτυχώς) υπάρχουν και ευχάριστα, και η ομάδα την Κυριακή θα είναι σαφώς πιο ενισχυμένη σε σχέση με το ματς στο Ελληνικό.

Έτσι λοιπόν, ο Φλαβίνιο Ντε Καρβάλιο έχει αποθεραπευτεί και προπονείται χωρίς πρόβλημα, έχοντας τεθεί στη διάθεση του Τεννέ. Επίσης, τόσο ο Γιώργος Πελαγίας όσο και ο Διονύσης Μακρυδημήτρης έχουν ξεπεράσει τους ελαφρούς τραυματισμούς τους στον αγώνα με τον Εθνικό και γυμνάζονται χωρίς ενοχλήσεις.

Εξάλλου, επανέρχονται οι Γκουστάβο Νακαράτο και Νέιθαν Μπερνς, που εξέτισαν την ποινή τους (είχαν από τέσσερις κάρτες), αρκεί βέβαια ο δεύτερος να ξεπεράσει την ίωση που αντιμετωπίζει.

Με τα τωρινά δεδομένα, λοιπό, και αφήνοντας έξω έναν από τους τρεις γκολκίπερ, ο Μπάμπης Τεννές οριακά συμπληρώνει 18άδα στην αποστολή ενόψει Δόξας Δράμας.

Χθες Πέμπτη η ομάδα προπονήθηκε το πρωί, στο Εθνικό Στάδιο, το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και με το σημερινό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES